طرز تهیه جوجه چینی خیلی ساده با نکته های کلیدی Chinese chicken recipe

Chef food - غذای سر آشپز
Chef food - غذای سر آشپز
56 بار بازدید - 3 سال پیش - سلام دوستان امروز با آموزش
سلام دوستان امروز با آموزش مرغ چینی در خدمتتون هستم این آموزش کمی با بقیه متفاوته اما مزش عالی میشه یکبار امتحان کنید متوجه می شید

مواد لازم برای طرز تهیه جوجه چینی خیلی ساده با نکته های کلیدی

سینه مرغ بدون استخوان ۲۰۰گرم
سویا سس ۴۰ گرم
تخم مرغ ۲عدد
ارد سوخاری ۱۰۰
چیپس خردشده ۱۰۰گرم
عسل ۲۰ گرم
زعفران دم شده ۲۰ گرم
فلفل ..پودر سیر ..نمک ..دارچین
سس مایونز ۱۰۰ گرم

Ingredients for  Chinese chicken recipe

200 g Boneless chicken
40 g soya sauce
2 eggs
100 g breadcrumbs
100 g Chopped chips
20 g honey
20 g Saffron water
Salt and pepper and Garlic powder as needed
100 g mayonnaise sauce



توضیحات :

ابتدا فیله ها را به صورت نواری برش دهید سپس داخل کاسه ای بریزید و به آن نمک ،فلفل,پودر سیر , دارچین  و زعفران دم کرده و سویا سس وسس مایونز  بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا فیله ها مزه دار شوند.و بعد با انها عسل اضافه نمایید

سپس به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی به جسم جوجه ها برود

حال از یخچال در اورده و سیخ بکشید در مرحله بعد انها را ابتدا در تخم مرغ و بعد در چیپس خرد شده بغلتانید و در مرحله اخر انها را سرخ کنید

مزش عالی میشه یکبار امتحان کنید


Description

First, cut the fillets into strips, then pour them into a bowl and add salt, pepper, garlic powder, cinnamon and saffron to it, and add soy sauce, mayonnaise and mix well so that the fillets taste good, and then with them. Add honey

Then put it in the refrigerator for 1 hour so that the ingredients go well into the chickens

Now take it out of the fridge and skewer it. In the next step, roll them first in eggs and then in chopped chips, and in the last step, fry them.

It tastes great, try it once

#PersianFood #AshpaziIrani #PersianCooking
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/20 منتشر شده است.
56 بـار بازدید شده
... بیشتر