طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی :غذای گیاهی خوشمزه وشناسنامه دار شمالی😋
684 بار بازدید -
8 ماه پیش
-
میرزا قاسمی گیلانی یه غذای
میرزا قاسمی گیلانی یه غذای گیاهی خوشمزه با بادمجون کبابیه و با کمترین میزان روغن درست میشه😋و خیلی هم آسون و فوریه . هم با نون سرو نمیشه هم با برنج ✅️
وبهترین گزینه برای روزایی هست که نه حوصله ی پختن گوشت داریم و نه مرغ ...
حتی شما می تونید بادمجونا رو کبابی کنین و بذارین در فریز و بعد هر روزی که هوس یه غذای فوری کردین استفاده کنید😍 حتی گوجه رو هم می تونید بذارید روی حرارت که آبش کشیده بشه و بذارین در فریزر و بعدا برای پخت میرزا قاسمی استفاده کنید( البته بهتره بیشتر از یکماه داخل فریزر نذارید)
مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی گیلانی:(برای دو نفر)
بادمجون ۳۰۰ گرم
گوجه ۳۰۰ گرم
سیر دو حبه بزرگ
رب(به دلخواه) یک ق غ سر صاف
نمک
فلفل سیاه
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی خوشمزه رو با تمام نکات توی ویدئو توضیح دادم ،اما توجه به این موارد هم خالی از لطف نیست👇
*** به اندازه ی تمام آشپزای ایرانی ،بی نهایت رسپی برای غذای ایرانی وجود داره و هر کس به سبک خودش درست می کنه
توی رسپی های مختلف میرزا قاسمی گیلانی، میزان گوجه و سیر متفاوته و همش هم درسته ولی ذائقه ها فرق داره .
من به این روش که درست کردم خیلی خوشمزه میشه و اگر گوجه کمتر از مقدار رسپی اضافه کنید ،در صورت تلخ بودن بادمجونتون غذاتون هم تلخ میشه، اما اگر طبق رسپی پیش برین میزان تلخی ش رو کمتر احساس می کنین
هرچند من همیشه ترجیحم به استفاده از بادمجون دلمه ای هست که احتمال تلخی ش تقریبا صفره🥰
_در صورت کبابی نکردن گوجه ها ، ۱۵۰ گرم از گوجه ها رو رنده کنید و بقیه رو ریز خرد و کنید و به بادمجونی که تفت دادین اضافه کنید
_حتما بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها ،مجددا نمک غذا رو تنظیم کنید
_اضافه کردن رب اختیاریه و در رسپی اصلی نیست اما توصیه می کنم که به میرزا قاسمی اضافه کنید که هم خوشرنگ تر و هم خوشمزه تر میشه به خصوص اگر خونگی هم باشه🥰 که از طریق این لینک می تونید رب خونگی هم درست کنید👇
اموزش رب گوجه فرنگی در خانه/راز خوشرن...
دوست جونا اگر سوالی باقی مونده ،در کامنت ها بپرسید حتما جواب میدم💚
👇👇👇
@Hanieh.kitchen ☚ ☚
من هانیه هستم ودراین کانال انواع غذا-کیک وشیرینی ازبهترین رسپی های امتحان شده توسط خودم رو دراختیارشما عزیزان قرارمیدم .خوشحال میشم که کانال من رو سابسکرایب کنید وزنگوله ی کانال رو روشن ♥️♥️کنید تابه محض انتشارویدیو ی جدید مطلع بشید♥️
@hanieh.kitchen
♥️شما می تونید من رو درشبکه های اجتماعی دیگه دنبال کنید♥️
Instagram: hanieh.kitchen
#میرزاقاسمی
#آشپزی
#غذا_گیاهی
وبهترین گزینه برای روزایی هست که نه حوصله ی پختن گوشت داریم و نه مرغ ...
حتی شما می تونید بادمجونا رو کبابی کنین و بذارین در فریز و بعد هر روزی که هوس یه غذای فوری کردین استفاده کنید😍 حتی گوجه رو هم می تونید بذارید روی حرارت که آبش کشیده بشه و بذارین در فریزر و بعدا برای پخت میرزا قاسمی استفاده کنید( البته بهتره بیشتر از یکماه داخل فریزر نذارید)
مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی گیلانی:(برای دو نفر)
بادمجون ۳۰۰ گرم
گوجه ۳۰۰ گرم
سیر دو حبه بزرگ
رب(به دلخواه) یک ق غ سر صاف
نمک
فلفل سیاه
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی خوشمزه رو با تمام نکات توی ویدئو توضیح دادم ،اما توجه به این موارد هم خالی از لطف نیست👇
*** به اندازه ی تمام آشپزای ایرانی ،بی نهایت رسپی برای غذای ایرانی وجود داره و هر کس به سبک خودش درست می کنه
توی رسپی های مختلف میرزا قاسمی گیلانی، میزان گوجه و سیر متفاوته و همش هم درسته ولی ذائقه ها فرق داره .
من به این روش که درست کردم خیلی خوشمزه میشه و اگر گوجه کمتر از مقدار رسپی اضافه کنید ،در صورت تلخ بودن بادمجونتون غذاتون هم تلخ میشه، اما اگر طبق رسپی پیش برین میزان تلخی ش رو کمتر احساس می کنین
هرچند من همیشه ترجیحم به استفاده از بادمجون دلمه ای هست که احتمال تلخی ش تقریبا صفره🥰
_در صورت کبابی نکردن گوجه ها ، ۱۵۰ گرم از گوجه ها رو رنده کنید و بقیه رو ریز خرد و کنید و به بادمجونی که تفت دادین اضافه کنید
_حتما بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها ،مجددا نمک غذا رو تنظیم کنید
_اضافه کردن رب اختیاریه و در رسپی اصلی نیست اما توصیه می کنم که به میرزا قاسمی اضافه کنید که هم خوشرنگ تر و هم خوشمزه تر میشه به خصوص اگر خونگی هم باشه🥰 که از طریق این لینک می تونید رب خونگی هم درست کنید👇
اموزش رب گوجه فرنگی در خانه/راز خوشرن...
دوست جونا اگر سوالی باقی مونده ،در کامنت ها بپرسید حتما جواب میدم💚
👇👇👇
@Hanieh.kitchen ☚ ☚
من هانیه هستم ودراین کانال انواع غذا-کیک وشیرینی ازبهترین رسپی های امتحان شده توسط خودم رو دراختیارشما عزیزان قرارمیدم .خوشحال میشم که کانال من رو سابسکرایب کنید وزنگوله ی کانال رو روشن ♥️♥️کنید تابه محض انتشارویدیو ی جدید مطلع بشید♥️
@hanieh.kitchen
♥️شما می تونید من رو درشبکه های اجتماعی دیگه دنبال کنید♥️
Instagram: hanieh.kitchen
#میرزاقاسمی
#آشپزی
#غذا_گیاهی
8 ماه پیش
در تاریخ 1402/08/01 منتشر شده
است.
684
بـار بازدید شده