طرز تهیه شله ماش و قمری اصفهان /shole mash va ghomri esgahan

Elhamfoodstories
Elhamfoodstories
1.6 هزار بار بازدید - پارسال - طرز تهیه ماش و قمری
طرز تهیه ماش و قمری اصفهان
-ماش یک پیمانه
۲-برنج ایرانی نصف پیمانه
۳-کلم قمری ۲عدد متوسط
۴-سبزی پلو یا سبزی معطر ۵۰۰گرم پاک شده
۵-گوشت گردن گوسفند با استخوان ۲۵۰نا۳۰۰گرم
۶-پیاز یک عدد برای گوشت و ۲عدد برای پیاز داغ
۷-نعنا خشک برای نعنا داغ ۲قاشق پودر شده
۸-نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان لازم
۹-روغن مایع به میزان لازم
ترکیب سبزی برای ماش و قمری :
-جعفری ۳۰۰ گرم
۲-مرزه    ۱۰۰ گرم
۳-تره ۳۰۰ گرم
۴-شوید ۱۰۰ گرم
۵-نعنا ۱۰۰ گرم
۶-ترخون ۱۰۰ گرم
این ترکیب را مخلوط کنید و ۵۰۰گرم از این ترکیب را برای غذا استفاده کنید
How to prepare Isfahan mash and lunar cabbage
A cup of mung bean
2- Half a pint of Iranian rice
3- 2 medium-sized lunar cabbages
4- pilaf vegetables or aromatic vegetables 500 grams cleaned
5- Sheep neck meat with bones 250 or 300 grams
6-one onion for meat and 2 onions for hot onions
7- 2 spoons of powdered dry mint for hot mint
8- Salt, black pepper and turmeric as needed
9-Liquid oil as needed
Combination of vegetables for mung bean and
moong:
300 grams of parsley
2- Flavor 100 grams
3- 300 grams of leeks
4- Wash 100 grams
5- 100 grams of mint
6- 100 grams of tarragon
Mix this mixture and use 500 grams of this mixture for food
#طرز_تهیه_شله_ماش_و_قمری_اصفهلن
#ماش_و_قمری_اصفهان
#ashpazi_irani#persian_cooking
پارسال در تاریخ 1401/11/04 منتشر شده است.
1,615 بـار بازدید شده
... بیشتر