Konserve bezelye—کنسرو نخودفرنگی 🫛🫛

Mina’s kitchen
Mina’s kitchen
91 بار بازدید - 9 ساعت پیش - کنسرو نخودفرنگی= نخودفرنگیهارا بعد از
کنسرو نخودفرنگی= نخودفرنگیهارا بعد از جدا کردن از غلاف داخل آب و سرکه به مدت ۵-۱۰ دقیقه قرار میدهیم تا از آلودگیهای ممکن تمیز شود و با آب تمیز آبکشی میکنیم🫛. شیشه های کنسرو رانیز ۱۵-۱۰ دقیقه در آب جوشانده و بدون دخالت دست از آب داغ بیرون می آوریم🫛. شیشه ها را با نخود فرنگی پرمیکنیم اما به اندازه ی یک سانتیمتر از سر بطری راخالی میگذاریم تا اگر هوایی داخل شیشه کنسرو باشد براحتی خارج شد🫛. بطریهای من سایز کوچک بود و برای هرشیشه یک قاشق مریا خوری نمک استفاده کردم🫛. اما برای شیشه های بزرگتر یک قاشق غذاخوری نمک لازم داریم🫛. بعدازبستن در شیشه ها،داخل قابلمه ای بزرگ را دستمال آشپزخانه ی تمیر میگذاریم و شیشه ها را تک تک با فاصله داخل قابلمه میچینیم🫛. دور شیشه هارا نیز درصورت امکان حوله بگذارید تا در حین جوشیدن شیشه ها تکان نخورند و سبب شکستنشان نشود🫛. بعداز ۳۰-۴۵ دقیقه جوشیدن از قابلمه خارج کرده سرو ته بگذارید یا داخل خود قابلمه به مدت ۲۴ ساعت بماند🫛. نووووووووش جان🫛🫛🫛🫛🫛🫛 #کنسرو ##نخود #نخودفرنگی #کنسرونخودفرنگی #pea #can #conserve #food #salad #bezelye #konserve #bezelyeyemeği #bezelye
9 ساعت پیش در تاریخ 1403/07/09 منتشر شده است.
91 بـار بازدید شده
... بیشتر