آش دوغ اردبیلی|طرز تهیه آش دوغ به روش بسیار ساده و خوشمزه

آشپزی بدون مرز
آشپزی بدون مرز
146 بار بازدید - 6 ماه پیش - آش دوغ را تقریبا در
آش دوغ را تقریبا در تمام شهرهای ایران می توانید تهیه کنید، البته شهرهایی هستند که آش دوغ شان مشهور تر و شناخته شده تر است ، از این شهرها می توان به سرعین تبریز ، اردبیل ، شیراز ، ارومیه ، رشت ،مازندران اشاره کرد.
مواد لازم آش دوغ :
نخود پخته شده یک پیمانه
برنج1 پیمانه
سبزی آش(تره، (گشنیز مقدارش زیاد ) و شوید خیلی کم) ۳۰۰ گرم
دوغ ترش2لیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر یک بوته

نکات مهم در مورد طبخ آش:
اگر آش شما رقیق نشد کمی دوغ به آن اضافه کنید.
اگر از بوی سیر خوشتان نمی آید می توانید آن را از مواد آش حذف کنید.ولی بهتر است این کار را نکنید.
سبزی اصلی آش دوغ ،تره و و جعفری است و در صورت تمایل میتوانید برگ سیر یا  و شوید را به آن اضافه کنید.
برای اینکه رنگ و شکل سنتی و اصیل آش دوغ را از دست ندهید بهتر است از زردچوبه و ادویه های رنگی در داخل آش استفاده نکنید.چون رنگ اصلی این آش سفید است.
اگر بخواهید در آش از سیر خشک استفاده کنید حتما آن را با نمک بکوبید تا له شود.
برنج ایرانی در پخت آش هم باعث خوش عطر شدن آن و هم زود پخته شدن آش میشود. بهتر است از خرده برنج های جدا شده در پخت آش استفاده کنید.
از بلغور پخته شده هم میتوان به جای برنج استفاده کرد.
بهتر است برای درست کردن آش دوغ از قابلمه های تفلون استفاده نکنید.زیرا هم زدن زیاد اش باعث خراشیدگی قابلمه میشود.
به‌جای نخود میتوانید از یک پیمانه لپه یا لوبیای پخته استفاده کنید.
برای اینکه آش نبرد باید آن را مدام هم بزنید و از تخم‌مرغ از استفاده کنید.
برای اینکه آش دوغ شما خوشمزه‌تر شود، از دوغ ترش محلی استفاده کنید.
اگر دوست دارید آش شما ترش‌تر باشد، می‌توانید مقدار دوغ را بیشتر کنید.
برای اینکه آش دوغ شما صاف‌تر شود، می‌توانید آن را با گوشتکوب بکوبید.
برای اینکه آش دوغ شما جا بیفتد، باید آن را با حرارت کم بپزید.
#آش_دوغ
#آش_دوغ_ایرانی
#غذای_خنک
#طعم_منحصربفرد
#سالم
#پروبیوتیک
#دستور_آش_دوغ
#آش_دوغ_سنتی
#آش_دوغ_بهاری
6 ماه پیش در تاریخ 1402/10/27 منتشر شده است.
146 بـار بازدید شده
... بیشتر