Japanese Cotton Cheesecake (Jiggly and Fluffy) 日式輕乳酪蛋糕 | PastriesLab

PastriesLab
PastriesLab
6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - Japanese Cotton Cheesecake (Jiggly and
Japanese Cotton Cheesecake (Jiggly and Fluffy) 日式輕乳酪蛋糕 | PastriesLab

TURN ON SUBTITLES [CC] FOR DESCRIPTION
打開字幕[CC]閱讀描述
0:00 Recipe 食譜
0:23 Cotton Cheesecake 輕乳酪蛋糕
10:56 Baking moment 烘烤時刻
11:32 Reveal 成品

INGREDIENTS

Cream cheese 150g
Unsalted butter 30g
Milk 50g
Egg yolk 3
Cake flour 20g
Cornstarch 10g
Egg white 3
Sugar 60g
____________________________________________________________

原料

奶油奶酪 150g
無鹽黃油 30g
牛奶 50g
蛋黃 3
低筋面粉 20g
玉米澱粉 10g
蛋清 3
砂糖 60g

#cheesecake #japanesecottoncheesecake #乳酪蛋糕 #芝士蛋糕 #cheesecakerecipe
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/06 منتشر شده است.
6,084 بـار بازدید شده
... بیشتر