بهترین رسپی زولبیا بازاری (مخصوص ماه رمضون).zolbia bamiye persian sweets

آشپزی با شیدا
آشپزی با شیدا
491 بار بازدید - 2 سال پیش - سلام به همگی امیدوارم خوب
سلام به همگی امیدوارم خوب باشید
امروز همونطور که بهتون قول دادم زولبیا رو میخوایم باهم یاد بگیریم این زولبیا واقعا خوشمزس و مدل بازاری هستش من حتی یک هفته داخل یخچال تو ظرف در بسته نگهش داشتم همنطور تُرد و خوشمزه مثل روز اولش مونده خلاصه با خیال راحت درست کنید و سر سفره افطار با چایی نوش جان کنید و منو دعا کنید امیدوارم که دوس داشته باشید و از خوردنش لذت ببرید.
💕راستی شربت بار رو هم تو پست قبلی آموزش دادم 💕
😍دوستای گلم اگه کانالو میپسندید لطفا سابسکرایب کنید و ازم حمایت کنید که کلی آموزش خوشمزه تو راهه😍
❤️آموزش بامیه رو پس فردا میزارم حواستون باشه که از دستش ندید❤️
مواد لازم:
ماست پرچرب ۲/۳ پیمانه
نشاسته گُل ۱ پیمانه
گلاب ۱ ق غ
روغن ۱ ق غ
آرد ۱ ق غ
خمیر مایه ۱ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
زعفرون
آب به میزان لازم (بسته به غلظت خمیرتون ممکنه ۳ الی۵ ق غ استفاده بشه)در کل تو هر مرحله احساس کردین غلظت خمیرتون زیادِ چند قاشق آب اضافه کنید.
شربت بار به میزان لازم(تو پست قبل آموزشش رو دادم)

بهترین رسپی زولبیا بازاری (مخصوص ماه رمضون)👌😍

Hello everyone, I hope you are well
Today, as I promised you, we want to learn Zolbia together. This Zolbia is really delicious and a market model. I even kept it in a sealed container in the refrigerator for a week. It is as crisp and delicious as it was on the first day. Drink tea and pray for me. I hope you like it and enjoy eating it.
I really taught syrup in the previous post 💕
😍My friend, if you like Kanalo, please subscribe and support me, that all the delicious training is on the way😍
I will teach you okra tomorrow, so be careful not to miss it ❤️

ingredients:
High-fat yogurt 2/3 cup
Flower starch 1 cup
1 tablespoon rose water
1 tablespoon oil
1 tablespoon flour
Yeast dough 1 tbsp
Baking powder 1 tsp
Saffron
Water as needed (depending on the concentration of your dough, 3 to 5 tablespoons may be used). In general, at each stage, if you feel the concentration of your dough is high, add a few tablespoons of water.
Syrup bar as needed (I taught in the
previous post) #آشپزی #آشپزی_خونگی #آشپزی_ایرانی

‎بامیه بازاری و خوشمزه با کلی فوت و فن برای تُرد شدنش.bamiye recipe (eng sub)
بامیه بازاری و خوشمزه با کلی فوت و فن...

‎بهترین رسپی زولبیا بازاری (مخصوص ماه رمضون) bamiye (eng sub)
بهترین رسپی زولبیا بازاری (مخصوص ماه ...

‎طرز تهیه شربت بار بامیه و زولبیا.syrup bar (eng sub)
طرز تهیه شربت بار بامیه و زولبیا راحت...

‎بهترین باقلوای قزوین ( پرچمی) با تجربه چندین ساله مادرشوهرم . best baklava recipe (eng sub)
بهترین باقلوای قزوین( پرچمی)با تجربه ...

‎طرز تهیه قطاب یزد با بهترین رسپی.ghotab best recipe (eng sub)
طرز تهیه قطاب یزد با بهترین رسپی.trad...


‎طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی ترد و خوشمزه yumi sesame cookies  (eng sub)
طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی ترد و خوش...

‎طرز تهیه باسلوق عالی و خوشمزه بدون شکر  delicious basloq  (eng sub)
طرز تهیه باسلوق عالی و خوشمزه بدون شک...


‎طرز تهیه گز درجه یک و عالی اصفهان با گردو  persian sweets (gaz)  (eng sub)
طرز تهیه گز درجه یک و عالی اصفهان با ...


‎طرز تهیه قطاب یزد شیرینی سنتی عالی best ghotab recipe  (eng sub)
طرز تهیه قطاب یزد شیرینی سنتی عالی.tr...





#زولبیا #بامیه #sweet




بهترین رسپی زولبیا بازاری (مخصوص ماه رمضون).zolbia bamiye persian sweets
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/21 منتشر شده است.
491 بـار بازدید شده
... بیشتر