طرزتهیه باقلوای گردو، آسان حرفه ای|How to Make Turkish Walnut Baklava |How to make Easy Baklava

Bazm
Bazm
38.9 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - #HowtoMakeBaklavaEasy
#HowtoMakeBaklavaEasy#baklavarecipe
 How to Make Walnut Baklava Easy:
 Ingredients:
30 _40 phyllo sheets(I used 40  sheets)
150-200 g walnuts or pistachio ground to a powder
½ teaspoon cinnamon
1/4 teaspoon cardamom
Mix together and set aside.
20*30 cm baklava  baking dish
200g butter, melted and cold
For the syrup:
500g sugar
250g water
½ lemon
Direction:
1:Brush baking dish(20*30 cm) with some melted butter
2:Place 3phyllo sheets into baking pan one at a time, brushing each 3 sheet with butter once it’s in the pan before adding the next 3 layers.
3:Repeat buttering and layering with another 3 filo sheets
4:Sprinkle the nut mixture over the dough
5:Layer 2 sheets of phyllo on top of the nut  mixture and brushing top layer with butter
6:then  Layer 18 sheets of phyllo on top, brushing each with butter before adding the next. Don’t brush the top sheet(40th layer) with the butter
40th layer (last layer)
7:Using a sharp knife cut into diamond or square shapes all the way to the bottom of the pan, Then add rest of butter.
8:let the dough to rest for 15 minutes and then bake
9. Bake in a 185°C Preheat oven for 25 to 30 minutes until baklava is golden and crisp.
10: Make the syrup: in a small saucepan combine all the syrup ingredients and bring to boil. wait until the sugar is dissolves and simmer 8-10 minutes more.
11. Immediately pour the hot syrup over the hot baklava, let soak at least 3hours or overnight at room temperature. Garnish with pistachios (optional).
 طرزتهیه باقلوای سریع و آسان:
 مواد لازم برای قالب 20 در 30 سانتی متری:

گردو یا پسته آسیاب شده 200-150گرم
خمیر باقلوای آماده 30-40 عدد(من 40 عدد استفاده کردم)
کره آب شده و خنک شده 200 گرم
پودر دارچین 2/1 قاشق چایخوری
پودر هل 4/1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت:
شکر 500 گرم
آب  250 گرم
نصف یک لیمو
طرزتهیه:
1. گردو،دارچین و هل مخلوط کرده و کناری بگذارید.
2. فر را روی 185 درجه سانتی گراد گرم کنید.
3. خمیر را باز کرده و به اندازه قالب برش بزنید و روی خمیر را با دستمال نمدار بپوشانید تا خشک نشود.
4. سینی فر30 * 20 سانتی متر را با مقداری کره ذوب شده چرب کنید. 3 ورقه خمیر باقلوا را در ظرف بچینید ، قبل از اضافه کردن 3 ورق خمیر بعدی ، ورقه بالای را با کره برس بزنید (خمیر باقی مانده را با یک حوله مرطوب پوشانید).و اینکار را تا لایه میانی تکرارکنید.
5.مخلوط گردو را روی خمیر بپاشید. 2 ورقه فیلو را در بالای مخلوط گردو بدون برس زدن با کره قرار دهید و سپس 18 ورقه فیلو بعدی را اضافه کرده ، قبل از اضافه کردن لایه بعدی ، هر کدام را با کره برس بزنید. ورقه بالا (چهلمین لایه) را کره اضافه نکنید.
7. باستفاده از یک چاقوی تیز  یک طرف خمیر را به شکل لوزی یا مربع برش بزنید وباقی مانده کره را روی آن بریزید و طرف دیگر خمیر را برش زده و 15 دقیقه به خمیر استراحت دهید.
8. در فر از قبل گرم شده 185 درجه سانتیگراد را 25 تا 30 دقیقه بپزید تا باقلوا طلایی و ترد شود.
مواد شربت را باهم مخلوط کرده و به جوش آورید ووقتی که شکر حل شد بعد ازآن با حرارت کم 8-10 دقیقه شربت را بجوشانید.
9. بلافاصله شربت داغ را روی باقلوی گرم بریزید ، بگذارید حداقل 3 ساعت یا یک شب در دمای محیط بماند. و با پسته (اختیاری)تزئین کنید..
4 سال پیش در تاریخ 1399/09/14 منتشر شده است.
38,976 بـار بازدید شده
... بیشتر