استیک گوشت با سس قارچ به سبک ممد استیک هوس | Meat steak with mushroom sauce Recipe

Nastaran Bano
Nastaran Bano
1.8 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - سلام رفقا💜 وای من وای
سلام رفقا💜 وای من وای من😍 ببینین چی‌آوردم‌براتون😁 استیک گوشت با سس قارچ
Subscribe to my YouTube Channel Here:❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste
حتما در کانال ما عضو بشوید : ❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste ❤️❤️

ingredients:
Beef fillet 500 g
3 medium potatoes
Garlic 4 cloves
 Rosemary 1 stalk
300 grams of mushrooms
Cream 2 ounces
Milk 1 cup
White flour 2 ounces
200 grams of butter
Spices (salt, black pepper, thyme)
———
Well, first of all, put the potatoes in a pot of boiling water and let it boil for 7 minutes until it becomes a little soft.
Next, we form them in a special container, grease them with oil, and put them at 180 degrees for 25 minutes.
-
Now it's steak's turn.
Dip both sides of our fillets in salt and pepper and massage.
Heat the butter in a pan
And we cut the steaks.
Then add garlic and rosemary.
Let each side fry for 88 minutes
——
It's time for the mushroom sauce.
In a suitable pot, heat the butter and add flour to it and mix well
Now add cream and then milk and mix until it is completely homogeneous.
Cut a few mushrooms and add them to our mixture and then add the spices.
——
This is a lovely charm and you should definitely try it

مواد لازم:
فیله گوساله   ۵۰۰گرم
سیب زمینی     ۳عدد متوسط
سیر     ۴حبه
 رزماری    ۱ساقه
قارچ        ۳۰۰گرم
خامه        ۲ق غذاخوری
شیر      ۱ استکان
آردسفید      ۲ق غذاخوری
کره   ۲۰۰گرم
ادویه(نمک،فلفل سیاه،آویشن)
———
خب‌ ا‌ول از همه توی قابلمه آبجوش سیب زمینی ها را میزیزیم‌و اجازه میدیم ۷دقیقه بجوشه تا کمی نرم بشن
.بعد‌ انها رو در‌ظرف‌مخصوص فر‌میچینیم‌و با روغن چربشون‌میکنیم‌و به مدت ۲۵دقیقه‌در دمای ۱۸۰درجه قرار میدیم.

حالا نوبت استیک هستش.
دو طرف فیله هامون را‌با‌نمک و فلفل آغشته میکنیم و ماساژ‌میدیم.
در یک تابه کره را داغ‌میکنیم
و استیک ها را میچینیم‌.
بعد سیر و رزماری اضافه‌ میکنیم.
اجازه‌میدیم هر طرف‌۸دقیقه سرخ بشه.😍
——
نوبت به سس قارچ‌میرسه.
در یک قابلمه مناسب کره را داغ میکنیم و بهش آرد اضافه میکنیم و‌ خوب هم‌میزنیم💜
حالا خامه و بعد شیر اضافه‌میکنیم و مخلوط میکنیم تا‌کاملا یکدست بشه.
چند عدد قارچ را برش میدیم و به‌ مخلوطمون اضافه میکنیم و بعد از‌آن ادویه ها را میریزیم.
——
این جذاب دوست داشتنی و حتما امتحان‌کنین😍

نوش جان💜

ingredientes:
Filete de res 500 g
3 papas medianas
Ajo 4 dientes
 Romero 1 tallo
300 gramos de champiñones
Crema 2 onzas
Leche 1 taza
Harina blanca 2 onzas
200 gramos de mantequilla
Especias (sal, pimienta negra, tomillo)
———
Bueno, antes que nada, ponga las papas en una olla con agua hirviendo y deje que hierva durante 7 minutos hasta que se ablande un poco.
A continuación, los formamos en un recipiente especial, los engrasamos con aceite y los ponemos a 180 grados durante 25 minutos.
-
Ahora es el turno de la carne.
Sumerja ambos lados de nuestros filetes en sal y pimienta y masajee.
Calienta la mantequilla en una sartén
Y cortamos los filetes.
Luego agregue ajo y romero.
Deje que cada lado se fríe durante 88 minutos.
——
Es hora de la salsa de champiñones.
En una olla adecuada, caliente la mantequilla y agregue harina y mezcle bien
Ahora agregue la crema y luego la leche y mezcle hasta que esté completamente homogéneo.
Corta algunos champiñones y agrégalos a nuestra mezcla y luego agrega las especias.
——
Este es un encanto encantador y definitivamente deberías probarlo

#استیک #طرزتهیه_استیک_گوشت_سس_قارچ
4 سال پیش در تاریخ 1399/05/16 منتشر شده است.
1,833 بـار بازدید شده
... بیشتر