روش صحیح نرم کردن هر نوع گوشتی/ریبای استیک مثل پنبه

meraj mousavi
meraj mousavi
9.1 هزار بار بازدید - 5 ماه پیش - استیک بخوریم یا با گوشتش
استیک بخوریم یا با گوشتش کباب چنجه درست کنیم؟
در هر حال باید یک کارایی روی گوشت انجام بدیم که طعم بهتر و نرمی مورد قبولی داشته باشه. دمای پخت و زمانش هم توی لول های پخت استیک تاثیر داره که کامل در قسمت پایین توضیح می دم.

دمای پخت برای استیک Rare
49° _ 54° C         هر طرف دو دقیقه
دمای پخت برای استیک Medium_Rare
55° _ 60° C         هر طرف سه دقیقه
دمای پخت برای استیک Medium
60° _ 65° C         هر طرف چهار دقیقه
دمای پخت برای استیک Medium_Well
66° _ 71° C          هر طرف پنج دقیقه
دمای پخت برای استیک Well_Done
+71° C                  هر طرف شش دقیقه و بیشتر

درجات بالا برای شعله با حرارت متوسط هست و برای دقت بالاتر میتونید از دماسنج مخصوص پخت استیک استفاده کنید 😊
5 ماه پیش در تاریخ 1403/02/26 منتشر شده است.
9,188 بـار بازدید شده
... بیشتر