طرز تهیه ادویه سمبر پودری ( ادویه کاری هندی ) - مخصوص مرغ و گوشت ، خورش سبزی و قیمه،پیتزا، فلافل و..
653 بار بازدید -
11 ماه پیش
-
این ادویه متعلق به جنوب
این ادویه متعلق به جنوب هندوستان می باشد که در واقع نوعی ادویه کاری محسوب می شود.
پودر کاری یکی از خوشمزهترین ادویهها محسوب میشود. این ادویه در بسیاری از غذاها در کشورهای آسیایی مانند هند، افغانستان،پاکستان استفاده میشود.
اکنون باید به این سوال پاسخ دهیم که پودر کاری چه کاربردهایی دارد و در تهیه کدام غذاها مورد استفاده قرار میگیرد؟ به طور کلی این ادویه در آشپزی ایرانی جایگاه ویژهای دارد. برای از بین بردن بوی مرغ و گوشت کاربرد دارد و در پخت غذاهایی مانند:
انواع خورشها مانند قرمه سبزی، قیمه، فسنجان
پلو با مرغ ، پیتزا ، فلافل ، کوکو سبزی ، کته گوجه فرنگی
برخی ترشیها کاربرد دارد
#ادویه #ادویه_کاری #ادویه_سمبر_پودری
پودر کاری یکی از خوشمزهترین ادویهها محسوب میشود. این ادویه در بسیاری از غذاها در کشورهای آسیایی مانند هند، افغانستان،پاکستان استفاده میشود.
اکنون باید به این سوال پاسخ دهیم که پودر کاری چه کاربردهایی دارد و در تهیه کدام غذاها مورد استفاده قرار میگیرد؟ به طور کلی این ادویه در آشپزی ایرانی جایگاه ویژهای دارد. برای از بین بردن بوی مرغ و گوشت کاربرد دارد و در پخت غذاهایی مانند:
انواع خورشها مانند قرمه سبزی، قیمه، فسنجان
پلو با مرغ ، پیتزا ، فلافل ، کوکو سبزی ، کته گوجه فرنگی
برخی ترشیها کاربرد دارد
#ادویه #ادویه_کاری #ادویه_سمبر_پودری
11 ماه پیش
در تاریخ 1402/05/24 منتشر شده
است.
653
بـار بازدید شده