طرز تهیه ادویه فلافل آبادان

Dastpokht TV | دستپخت تی وی
Dastpokht TV | دستپخت تی وی
4.8 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - ✅فلافل در ایران منسوب به
✅فلافل در ایران منسوب به آبادان است. در حالی که این غذای نخود دار خوشمزه، اصلیت لبنانی دارد. به هر حال در هر جای ایران باشید، فلافل های خیابانی را با نام فلافل آبادان یا فلافل بندری نوش جان خواهید کرد. به راستی چرا فلافل آبادان معروف است؟ بله! درست حدس زدید به خاطر نوع ادویه ای است که در تهیه این غذا استفاده می شود. همان طور که می دانید ادویه فلافل در طعم دار شدن این غذا بسیار تأثیرگذار است.

🥄ترکیبات ادویه فلافل چیست ؟

پودر انبه: یک قاشق غذاخوری؛
پودر فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری؛
پودر زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری؛
پودر زردچوبه: یک قاشق غذاخوری؛
پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری؛
پودر سیر: 2 قاشق غذاخوری؛
پودر پیاز: 2 قاشق غذاخوری؛
پودر جعفری خشک: 2 قاشق غذاخوری؛
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری؛
پودر تخم گشنیز: نصف قاشق غذاخوری؛
پودر نعناع خشک: نصف قاشق غذاخوری؛
پودر جوز هندی: نوک قاشق مرباخوری.


⭕️ آموزش درست کردن فلافل :

طرز تهیه فلافل مخصوص آبادان ( Abadan ...

طرز تهیه فلافل کنجدی آبادان ( Abadan ...

#فلافل
#آبادان
#فلافل_آبادان
#ادویه
#ادویه_فلافل
3 سال پیش در تاریخ 1400/07/18 منتشر شده است.
4,846 بـار بازدید شده
... بیشتر