غذای ایرانی ، آش دوغ ، غذای محلی /خوشمزه ، دستور پخت آسان
3.5 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
آموزش آشپزی آسان و طرز
آموزش آشپزی آسان و طرز تهیه غذای ایرانی ، آش محلی ، آش دوغ اردبیل ،بسیار خوشمزه با دستور پخت آسان
🔴اول از همه بگم،در دستور اصلی گوشت رو تفت نمیدن و همونطوری خام داخل آش میریزن، ولی من بخاطر اینکه به بوی گوشت حساسم تفت دادم
برنج نیم دونه، نصف لیوان
تخم مرغ ، یک عدد
آرد برنج، یک ق غ
دوغ، هشت تا لیوان
روغن، نعنا، نمک
سبزی شامل، تره، گشنیز،سیر سبز،نیم کیلو
نخود پخته ، یک لیوان سرخالی
در صورت دلخواه، گوشت چرخ شده
مقداری گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده و آب گرفته و کمی پودر تخم گشنیز، ورز میدیم و قلقلی ریز درست میکنیم و داخل روغن کمی تفت میدیم.
داخل ظرفی،تخم مرغ+برنج شسته شده+آرد برنج رو خوب هم میزنیم و با دوغ حسابی هم میزنیم.
حالا قابلمه رو روی حرارت گذاشته و تا جوش اومدن مدام هم میزنیم،اگه دوغ از حرکت بایسته می بره و پوسته پوسته میشه،موقع جوش زیرش رو کم میکنیم و نمک رو اضافه میکنیم
اگه قبل از نمک سبزی بریزیم رنگ آش سبز میشه.
وقتی نمک حل شد، سبزی سیر که دیرتر میپزه رو میریزیم
ده دقیقه بعد گشنیز و تره رو اضافه میکنیم
بعد نخود پخته و گوشت قلقی رو به ترتیب اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا با حرارت ملایم جا بیوفته
بهتره که سبزی اش خوب نپزه و به اصطلاح آش کمی کال باشه، که تو این حال خوشمزه تر از پخت کامل هست
با نعنا داغ تریین میکنیم
#short_video #shorts #shortvideo
🔴اول از همه بگم،در دستور اصلی گوشت رو تفت نمیدن و همونطوری خام داخل آش میریزن، ولی من بخاطر اینکه به بوی گوشت حساسم تفت دادم
برنج نیم دونه، نصف لیوان
تخم مرغ ، یک عدد
آرد برنج، یک ق غ
دوغ، هشت تا لیوان
روغن، نعنا، نمک
سبزی شامل، تره، گشنیز،سیر سبز،نیم کیلو
نخود پخته ، یک لیوان سرخالی
در صورت دلخواه، گوشت چرخ شده
مقداری گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده و آب گرفته و کمی پودر تخم گشنیز، ورز میدیم و قلقلی ریز درست میکنیم و داخل روغن کمی تفت میدیم.
داخل ظرفی،تخم مرغ+برنج شسته شده+آرد برنج رو خوب هم میزنیم و با دوغ حسابی هم میزنیم.
حالا قابلمه رو روی حرارت گذاشته و تا جوش اومدن مدام هم میزنیم،اگه دوغ از حرکت بایسته می بره و پوسته پوسته میشه،موقع جوش زیرش رو کم میکنیم و نمک رو اضافه میکنیم
اگه قبل از نمک سبزی بریزیم رنگ آش سبز میشه.
وقتی نمک حل شد، سبزی سیر که دیرتر میپزه رو میریزیم
ده دقیقه بعد گشنیز و تره رو اضافه میکنیم
بعد نخود پخته و گوشت قلقی رو به ترتیب اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا با حرارت ملایم جا بیوفته
بهتره که سبزی اش خوب نپزه و به اصطلاح آش کمی کال باشه، که تو این حال خوشمزه تر از پخت کامل هست
با نعنا داغ تریین میکنیم
#short_video #shorts #shortvideo
2 سال پیش
در تاریخ 1401/01/30 منتشر شده
است.
3,527
بـار بازدید شده