سس براق کیک،آموزش سس براق کاور کیک،آموزش قنادی ،آموزش کیک تولد
1.2 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
آموزش سس براق آیینه ای@gandom__khanoom
آموزش سس براق آیینه ای
@gandom__khanoom
#سس_براق
#سس
#گندم_خانوم
سلام دوستان امیدوارم حالتون عالی باشه.
خب بدون صحبت زیادی بریم سر اصل مطلب،😘
مواد لازم
شکر ۱۳۰ گرم»تقریبا ۲/۳ پیمانه
آب برای شکر ۶۵ گرم»۱/۳ پیمانه
گلوکز ۱۳۰ گرم»تقریبا ۴ق.س
شکلات تخته ای ۱۳۰ گرم»تقرییا ۳/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ❌پودر ژله نه❌ ۱۰گرم»۱ق.س
آب برای ژلاتین ۵۰گرم«۱/۴ پیمانه
شیر عسلی ۸۵ گرم»تقریبا ۱/۴ پیمانه
هر ق.س معادل ۲ ق.غ سر صاف هست.
اول از همه ژلاتین وآب رو با هم مخلوط میکنیم و کنار میزاریم،
شکر و آب وگلوکز رو داخل یه ظرف میریزیم و روی حرارت ملایم میزاریم،تا شکر کاملا حل بشه،
و بعد شکلات رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم،
ژلاتین هیدراته شده رو هم اضافه و مخلوط میکنیم،دراخر شیر عسلی رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم،
حتما حتما از صافی رد بشه،
حتما داخل محیط قرار بدید تا خنک بشه،
دمای سس باید بین ۳۰-۴۰ درجه باشه و الا کاور زیری رو آب میکنه،
کیک کاور شده با باترکریم رو حتما حتما نیم ساعت داخل فریزر بزارید تا روش کاملا سرد سرد بشه و کیک رو روی یک پایه که ارتفاع داشته باشد میزاریم تا سس دورش جمع نشه،
من از یک پیاله استفاده کردم،
خب حالا سس رو روی کیک میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
من از اکلیل خوراکی استفاده کردم و یه مقدار از باترکریمی که اضافه اومده بود رو بهش رنگ ژله ایی زدم و با ماسوره 2D طرح گل انداختم.
شما هر مدلی که دوست دارید تزیین کنید 🥰
نوش جونتون 💙
@gandomkhanoom7491
@gandom__khanoom
#سس_براق
#سس
#گندم_خانوم
سلام دوستان امیدوارم حالتون عالی باشه.
خب بدون صحبت زیادی بریم سر اصل مطلب،😘
مواد لازم
شکر ۱۳۰ گرم»تقریبا ۲/۳ پیمانه
آب برای شکر ۶۵ گرم»۱/۳ پیمانه
گلوکز ۱۳۰ گرم»تقریبا ۴ق.س
شکلات تخته ای ۱۳۰ گرم»تقرییا ۳/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ❌پودر ژله نه❌ ۱۰گرم»۱ق.س
آب برای ژلاتین ۵۰گرم«۱/۴ پیمانه
شیر عسلی ۸۵ گرم»تقریبا ۱/۴ پیمانه
هر ق.س معادل ۲ ق.غ سر صاف هست.
اول از همه ژلاتین وآب رو با هم مخلوط میکنیم و کنار میزاریم،
شکر و آب وگلوکز رو داخل یه ظرف میریزیم و روی حرارت ملایم میزاریم،تا شکر کاملا حل بشه،
و بعد شکلات رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم،
ژلاتین هیدراته شده رو هم اضافه و مخلوط میکنیم،دراخر شیر عسلی رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم،
حتما حتما از صافی رد بشه،
حتما داخل محیط قرار بدید تا خنک بشه،
دمای سس باید بین ۳۰-۴۰ درجه باشه و الا کاور زیری رو آب میکنه،
کیک کاور شده با باترکریم رو حتما حتما نیم ساعت داخل فریزر بزارید تا روش کاملا سرد سرد بشه و کیک رو روی یک پایه که ارتفاع داشته باشد میزاریم تا سس دورش جمع نشه،
من از یک پیاله استفاده کردم،
خب حالا سس رو روی کیک میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
من از اکلیل خوراکی استفاده کردم و یه مقدار از باترکریمی که اضافه اومده بود رو بهش رنگ ژله ایی زدم و با ماسوره 2D طرح گل انداختم.
شما هر مدلی که دوست دارید تزیین کنید 🥰
نوش جونتون 💙
@gandomkhanoom7491
3 سال پیش
در تاریخ 1400/07/18 منتشر شده
است.
1,232
بـار بازدید شده