Vanilla mousse Cake with MIRROR GLAZE - طرز تهیه کیک موس وانیلی با روکش براق آینه ای- کیک آینه ای ✨

Cook & Bake with DORSA
Cook & Bake with DORSA
2 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - درست کردن این کیک فقط
درست کردن این کیک فقط به کمی زمان احتیاج داره ، چون ساعاتی رو باید داخل فریزر بمونه ، برای همین ۲ روز قبل از روزی که کیک را میخواهید سرو کنید باید دست به کار بشید
😉

✔️لینک طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی :
How to make soft Chocolate SPONGE cak...

✔️لینک طرز تهیه مرنگ :
How to make PERFECT MERINGUE * طرز ته...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مواد لازم برای کارامل:
شکر                                 ۱۰۰گرم
خامه( بالای ۲۶٪ چربی)      ۱۰۰ گرم
کره                                   ۳۰ گرم
ژلاتین                                  ۲ گرم
آب برای ژلاتین                     ۱۰ گرم
گردو خرد شده                    ۳۰ گرم

مواد لازم برای موس وانیلی :
شیر                          ۲۵۰ میلی لیتر
خامه پرچرب             ۲۰۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ            ۶۰ گرم
شکر                          ۸۰ گرم
نشاسته ذرت              ۱۵ گرم
ژلاتین                        ۱۰ گرم
آب برای ژلاتین           ۶۰ میلی لیتر
وانیل                        ۱۰ گرم

مواد لازم برای سُس براق آینه ای:
شکر                  ۱۰۰ گرم
گلوکز                ۱۵۰ گرم
آب                    ۷۵ گرم
ژلاتین                ۱۳ گرم
آب برای ژلاتین  ۷۵ گرم
شیر عسلی        ۱۰۰ گرم
شکلات چیپسی سفید  ۱۰۰ گرم
رنگ خوراکی

Caramel ingredients:
Sugar                      100 g
Butter                      30 g
Gelatine.                  2 g
Water for gelatine  10 g
Chopped walnuts  30 g
Heavy cream(above 26%)  100 g

Vanilla mousse ingredients:
Mill                           250 ml
Heavy cream          200 ml
Egg yolk                       60 g
Sugar                           80 g
Butter                           50 g
Corn starch                 15 g
Gelatine                       10 g
Water for gelatine    60 ml
Vanilla                          10 g

Mirror Glaze ingredients:
Sugar                          100 g
Glucose                      150 g
Water                           75 g
Gelatine                       13 g
Water for gelatine      75 g
Condensed milk        100 g
White chocolate chips 100 g
Food coloring



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#mirror_glaze#vanilla_mousse_cake#کیک_براق
-------------------------------------------------------------------------
Music:

2.
Cold Funk - Funkorama by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...)
Source: http://incompetech.com/music/royalty-...
Artist: http://incompetech.com/
3.
Crushin by Audionautix is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...)
Artist: http://audionautix.com/
_______________________________________________________

. لطفاً با سابسکرایب کردن کانال من،  از من حمایت کنید و از ویدئو های بعدی با خبر بشید 🙏🏻❤️
. خوشحال میشم که اگر این  ویدئو  را پسندیدید لایک کنید و با دوستان خودتون به اشتراک بذارید🥰

If you like my videos, please subscribe to my channel for new cooking videos:

Y O U T U B E         cookbakewithdorsa
I N S T A G R A M    Instagram: cook_bake_dorsa
F A C E B O O K    Facebook: cook_bake_dorsa-113570476969201

THANK YOU !
_______________________________________________________
4 سال پیش در تاریخ 1399/04/08 منتشر شده است.
2,028 بـار بازدید شده
... بیشتر