آموزش قُلْ قُلْ، آش سنتی شهر شوشتر، غذای قدیمی و پر طرفدار و خوشمزه قُلْ قُلْ
1.4 هزار بار بازدید -
2 هفته پیش
-
قُلْ قُلْ
آش سنتی شوشتر
قُلْ قُلْ
آش سنتی شوشتر
مواد لازم:
گندم پوست کنده ۱پ
گوشت گوسفند و یا گوساله
۱۵٠گرم
لوبیا چیتی ۱/۲پ
لوبیا سفید ۱/۲پ
لوبیا قرمز ۱/۲پ
باقلا با پوست ۱پ
عدس ۱/۲پ
نمک، فلفل چیلی، زردچوبه، زیره، عصاره مرغ
طرز تهیه:
گندم و حبوبات را پاک کرده و ۲۴ساعت خیسانده گوشت را از راه بافت برش زده و با مقداری آب ویک پیاز پخته وقتی نیم پز شد گندم را به آن افزوده تا کم کم پخته شود ولی اصلا نباید همزده شود.
حبوبات را جداگانه پخته و آبکش کرده.
گوشت پخته را ریش ریش و یا با گوشتکوب کوبیده و بعد از کوبیدن و یا میکس کردن گندم، به همراه حبوبات به قابلمه آش اضافه می کنیم و بعد از این کار باید بطور مداوم مواد با کفگیر از کف مخلوط شود تا آش ته نگیرد.
ادویه ها را افزوده و کاملا با مواد میکس کرده نمک غذا را اندازه کرده و تقریبا بعد از یک ساعت آش جا افتاده و کشدار می شود.
برای براق و خوش عطر شدن، روغن محلی و یا کره اضافه می کنیم و آش را در ظرف مناسب ریخته و با روغن و فلفل قرمز و یا پیاز داغ تزیین می کنیم.
این مقدار مواد برای ۶نفر کافی است.
نوش جان 🌺
2 هفته پیش
در تاریخ 1403/07/01 منتشر شده
است.
1,497
بـار بازدید شده