راز جوجه کباب زعفرانی! با لیمو و فلفل دلمه‌ای

Cooking with Zivar.       آشپزی با زیور
Cooking with Zivar. آشپزی با زیور
218 بار بازدید - 2 هفته پیش - مواد لازم:مرغ: 1400 گرم (ترجیحاً
مواد لازم:
مرغ: 1400 گرم (ترجیحاً ران یا سینه بدون پوست و استخوان)
پیاز: 1 عدد، خلالی
فلفل دلمه ای: نصف، خلالی
پوست لیمو: 1 عدد
آب: 1 پیمانه
آبلیمو: 1/2 پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرغ را به تکه‌های تقریباً یکسان خرد کنید.
پیاز، فلفل دلمه ای را خلالی خرد کنید.
در یک کاسه بزرگ، مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، آبلیمو، زعفران دم کرده،  و فلفل سیاه وپوست لیمورا با هم مخلوط کنید.
روی کاسه را با سلفون یادرب بپوشانید و به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال مزه دار کنید. (هر چه بیشتر مزه دار شود، طعم بهتری خواهد داشت.)
بعد از دو ساعت از یخچال خرج کنید وروغن زیتون اضافه کنید وخوب چنگ بزنیدودو ساعت دیگر داخل یخچال استراحت دهید
بعد از مزه دار شدن، سیخ‌های کباب را آماده کنید. اگر از سیخ‌های چوبی استفاده می‌کنید، به مدت 30 دقیقه آن‌ها را در آب خیس کنید تا نسوزند.
تکه‌های مرغ را به سیخ‌ها بکشید، به طوری که بین هر تکه کمی فاصله باشد.
منقل را با ذغال روشن کنید و منتظر بمانید تا ذغال‌ها خاکستر شوند.
سیخ‌های جوجه کباب را روی منقل بچینید و به طور مرتب بچرخانید تا به طور یکسان پخته شوند.
در حین پخت، جوجه کباب را با مخلوطی از روغن زیتون، آبلیمو و زعفران دم کرده برس بزنید تا از خشکی آن جلوگیری شود.
جوجه کباب را زمانی که پخته و طلایی رنگ شد، از روی منقل بردارید.
جوجه کباب زعفرانی را با نان، برنج، سالاد یا مخلفات دلخواه سرو کنید.
نکات:
برای طعم قوی‌تر زعفران، می‌توانید از زعفران ساییده شده به جای زعفران دم کرده استفاده کنید.
می‌توانید از ران مرغ یا سینه مرغ به دلخواه استفاده کنید.
اگر از سیخ‌های فلزی استفاده می‌کنید، نیازی به خیس کردن آنها نیست.
برای پخت جوجه کباب در فر، می‌توانید از فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد استفاده کنید و جوجه‌ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.
می‌توانید از فلفل دلمه‌ای با رنگ‌های مختلف استفاده کنید تا جوجه کباب شما زیباتر شود.
برای تزیین جوجه کباب زعفرانی، می‌توانید از جعفری یا گشنیز تازه استفاده کنید.
نوش جان!
2 هفته پیش در تاریخ 1403/04/11 منتشر شده است.
218 بـار بازدید شده
... بیشتر