طرز تهیه کلوچه نارگیلی مغزدار ،رسپی اصلی به سبک قنادی ها ،فوق العاده خوشمزه ،برای اولین باردر یوتیوب
9.1 هزار بار بازدید -
5 ماه پیش
-
آموزش کلوچه نارگیلی به سبک
آموزش کلوچه نارگیلی به سبک کارگاهی به همراه نکات و جزئیات
پیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و با کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن❤️
00:00مقدمه
00:55آماده سازی شربت اینورت
02:29آماده سازی خمیر کلوچه
06:12آماده سازی مغزی
09:32چرخ کردن خمیر
10:30فرم دهی خمیر
14:27تهیه رومال و روکاری کلوچه
15:03پخت کلوچه ها
17:53نگهداری کلوچه ها
---------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار:
آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه کلوچه فومن کارگاهی:
طرز تهیه کلوچه فومن کارگاهی اصلی ترین...
---------------------------------------------------------------------
طرز تهیه بامیه عسلی:
آموزش بامیه خشکبازاری به روش قنادی ه...
-------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی دانمارکی به روش قنادی:
طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی...
-------------------------------------------------
🍴مواد لازم🍴
❌ مواد شربت اینورت:( استفاده در خمیر و مغزی )
شکر:۲۵۰ گرم
آب:۱۰۰ گرم
جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چایخوری
❌ خمیر کلوچه:
تخم مرغ:۳ عدد
پودر قند یا پودر شکر:۲۲۵ گرم
روغن مایع:۱۷۵ گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
نمک میوه:۴ گرم یا یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:۴ گرم یا یک قاشق چایخوری
جوش شیرین:۴ گرم یا یک قاشق چایخوری
آب:۲۵ گرم
آرد سفید قنادی:۵۰۰ تا۷۰۰ گرم
❌ مواد مغزی کلوچه:
آب:۲۰۰ گرم
شکر:۲۰۰ گرم ( ۱۰۰ گرم برای کرم و ۱۰۰ گرم با پودر نارگیل)
آرد سفید قنادی:۵۰ گرم
پودر نارگیل چرب:۱۵۰ گرم
❌ مواد رومال:
زرده تخم مرغ: یک عدد
وانیل: نوک قاشق
نمک : نوک قاشق
شربت بار : یک قاشق مرباخوری
رنگ یا زعفران
❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
پیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و با کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن❤️
00:00مقدمه
00:55آماده سازی شربت اینورت
02:29آماده سازی خمیر کلوچه
06:12آماده سازی مغزی
09:32چرخ کردن خمیر
10:30فرم دهی خمیر
14:27تهیه رومال و روکاری کلوچه
15:03پخت کلوچه ها
17:53نگهداری کلوچه ها
---------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار:
آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه کلوچه فومن کارگاهی:
طرز تهیه کلوچه فومن کارگاهی اصلی ترین...
---------------------------------------------------------------------
طرز تهیه بامیه عسلی:
آموزش بامیه خشکبازاری به روش قنادی ه...
-------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی دانمارکی به روش قنادی:
طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی...
-------------------------------------------------
🍴مواد لازم🍴
❌ مواد شربت اینورت:( استفاده در خمیر و مغزی )
شکر:۲۵۰ گرم
آب:۱۰۰ گرم
جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چایخوری
❌ خمیر کلوچه:
تخم مرغ:۳ عدد
پودر قند یا پودر شکر:۲۲۵ گرم
روغن مایع:۱۷۵ گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
نمک میوه:۴ گرم یا یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:۴ گرم یا یک قاشق چایخوری
جوش شیرین:۴ گرم یا یک قاشق چایخوری
آب:۲۵ گرم
آرد سفید قنادی:۵۰۰ تا۷۰۰ گرم
❌ مواد مغزی کلوچه:
آب:۲۰۰ گرم
شکر:۲۰۰ گرم ( ۱۰۰ گرم برای کرم و ۱۰۰ گرم با پودر نارگیل)
آرد سفید قنادی:۵۰ گرم
پودر نارگیل چرب:۱۵۰ گرم
❌ مواد رومال:
زرده تخم مرغ: یک عدد
وانیل: نوک قاشق
نمک : نوک قاشق
شربت بار : یک قاشق مرباخوری
رنگ یا زعفران
❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
5 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/08 منتشر شده
است.
9,108
بـار بازدید شده