کیک دبل چاکت(کیک شکلاتی)

Parvin Parnaan
Parvin Parnaan
1.8 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - کیک ‌دبل چاکلتاول ۶۰ گرم
کیک ‌دبل چاکلت
اول ۶۰ گرم شکلات تلخ+ ۱۰۰ گرم کره رو با هم بن ماری کنید(در مایکروفر یا روی کتری) و بذارید کنار،
بعد ۵۰ گرم شکر+۴ تا زرده تخم مرغ و یک ق چ وانیل رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه،
۱۴۰ گرم شیر+۴۰ گرم آب+شکلات و کره ی بن ماری که اول درست کردیم رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد ۱۲۰ گرم آرد+۲۰ گرم نشاسته ذرت + ۱۰ گرم بکینگ پودر+یک پینچ نمک+۵۰ گرم پودر کاکائو رو با هم مخلوط و بعد الک کنید و به مایع اضافه کنید،
بعد به ۴ تا سفیده تخم مرغ و ۱۴۰ گرم شکر رو کم کم اضافه کنید و با همزن بزنید تا سفیده پف کنه و به مواد کیک اضافه کنید و آروم و دورانی هم بزنید و در قالب که کفش کاغذ روغنی انداختید بریزید ،و بذارید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزه. و با سیخ چوبی چک کنید که پخته باشه. بذارید خنک بشه و بعد برش بزنید.
**برای  خامه اش ،۲۰ گرم پودر کاکائو رو با دو سه ق آب جوش مخلوط کنید تا حالت خمیری بشه و بعد ۲۰۰ گرم خامه صورتی کاله و ۵۰ گرم پودر قند رو با همزن بزنید تا خودشو بگیره و بعد ۳ تا ۴ ق غ خامه قنادی و کاکائو رو اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا خامه فرم بگیره ، هر لایه ی کیک رو با شیر مرطوب کنید و خامه ی فرم گرفته رو پایپ کنید و روی کیک رو هم از کیک اضافه یی که مونده رنده کنید و پودر کاکائو الک کنید.بذارید یخچال و چند ساعت بعد نوش جان کنید.

اسم آهنگ: سلام عاشقونه😍❤️
از اندی @andymusic1
#کیک#شکلات #شکلاتی #دبل_چاکلت #خوشمزه #پروین_پرنان #homemade #doublechocolate #cake
2 سال پیش در تاریخ 1400/11/17 منتشر شده است.
1,803 بـار بازدید شده
... بیشتر