دونات و پیراشکی

Parvin Parnaan
Parvin Parnaan
1.6 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - سلام،بریم که داشته باشیم کلیپ
سلام،بریم که داشته باشیم کلیپ آموزشی دونات رو ، اونم در دو مدل😻یه مدل در فر درست کردم و بقیه اش رو هم سرخ کردم، هر دو مدلش خوشمزه میشه🥰👌و سرخ کرده اش هم روغن زیادی به خودش جذب نمیکنه😊پس دوتاشم امتحان کنید🥰

✅مواد لازم:
آرد نان فانتزی(همه منظوره)۳۰۰ گرم یا
دو پیمانه
مایه خمیر فوری : ۵ گرم یا یک ق چ سَر پُر
نمک : ۴ گرم یا یک دوم ق چ
شکر : ۳۰ گرم یا دو ق غ
کره : به دمای محیط ۳۰ گرم یا دو ق غ
تخم مرغ : یک عدد‌ کوچک (۵۰ گرم)
شیر : ۱۴۰ تا ۱۶۰ گرم حدود سه چهارم پیمانه
وانیل کمی

📝طرز تهیه: مایه خمیر و با شیر و شکر و مخلوط کنید و آرد و نمک و تخم مرغ و‌کمی وانیل و اضافه کنید و ورز دهید و کره رو اضافه کنید و نهایتا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و یکدست داشته باشید اگر خمیرتون نرم نشد یک تا دو ق غ شیر اضافه کنید، اگر خیلی چسبنده بود نهایتا یک تا دو ق آرد اضافه کنید. خمیرو گرد کنید و داخل کاسه ی چرب با درپوش ۳۵ دقیقه استراحت دهید، سپس تقسیم و چانه کنید،

🍩برای دونات در فر (۱۲ تا چانه ۲۰ گرمی گرفتم و با ماسوره وسطشون رو خالی کردم و در قالب دونات که چرب کردم گذاشتم)

و یک کیسه بکشید و یکساعت تا ۶۰ تا ۷۵ دقیقه استراحت دهید تا چانه ها دوبرابر و نیم شوند ،فرتون رو با دمای ۲۴۰ درجه داغ داغ کنید و سپس دونات هارو به مدت ۵ دقیقه در فر داغ بپزید. و بعد از پخت روشونو با شکلات آب شده بپوشونید و تزئین کنید.

🍩❤️بقیه ی خمیرو ۸ تا چانه ی ۴۰ گرمی گرفتم و به شکل قلب و گرد روی کاغذ روغنی گذاشتم(طبق کلیپ بالا) روشونو چرب کردم و پوشوندم و ۶۰ تا ۷۵ دقیقه استراحت دادم و بعد در روغن داغ با شعله ی متوسط سرخ کردم.

*کیفیت آرد و سالم‌ و تازه بودن مایه خمیر و به اندازه ی کافی نرم و یکدست شدن خمیر در نتیجه ی نهایی تأثیر دارد.
❇️اگر از دستور استفاده کردید، خوشحال می شم که منبع رو هم معرفی کنید☺️🙏🏻🌿

اسم آهنگ هم :بمونی برام از ایوان باند
@evan.band
#دونات #دونات_خانگی #آموزش #نان #نانوایی #نون #دونات_پروین_پرنان
#dounat #اکسپلور #اکسپلور_اینستاگرام #پیراشکی #شکلات
2 سال پیش در تاریخ 1400/11/15 منتشر شده است.
1,658 بـار بازدید شده
... بیشتر