طرز تهیه نان باگت خونگی نان ساندویچی | نان باگت نرم و خوشمزه

lovely cookery   آشپزی با عشق
lovely cookery آشپزی با عشق
105 بار بازدید - 2 سال پیش - درست کردن ساندویچی که اکثر
درست کردن ساندویچی که اکثر موادش خونگی باشه حس خوبی داره، مخصوصا نان ساندویچی یا باگت خودمون . برای همین امروز طرز تهیه باگت خانگی را براتون میزارم.
یک بار که این نون های خوشمزه را بپزین دیگه تمایلی به خرید نان های بازاری نخواهید داشت.
این دستور نان باگت بافت خیلی نرمی داره و رویه نون هم نرم هست.
مناسب ساندویچ های خونگی مخصوصا الویه هست.
سلام دوستای نازنین، حالتون چطوره؟
آماده هستین یه نون باگت نرم و خوشمزه درست کنیم، با من تا انتها ویدیو همراه باشین.
مواد لازم نان باگت:
آرد: ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
شیر ولرم: نصف لیوان
آب: ۱ لیوان
روغن مایع: ۵۰‌گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
مخمر: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان باگت خانگی:
در ابتدا مخمر رو با آب و شکر مخلوط کنید و ۸ دقیقه صبر کنید تا بعمل بیاید.
اگر از سلامت مخمر مطمئن هستین مستقیم به بقیه مواد اضافه کنید مثل روشی که من اجرا کردم.
شیر، مخمر، شکر، نمک را مخلوط میکنیم و آب را اضافه میکنیم.
سپس آرد را به مواد قبلی الک میکنیم، حتما آرد را الک کنید . مواد را مخلوط کنید و ورز بدهید.
در ادامه روغن را بریزید و با دست به مدت یک ربع و با دستگاه ده دقیقه ورز دهید.
اگر خمیر شل بود آرد اضافه کنید . این خمیر کمی چسبنده هست.
بعد اینکه خمیر را ورز دادین در ظرف چرب شده یک ساعت استراحت دهید و روی آن کیسه چرب شده بکشید.
بعد از یکساعت خمیر را روی سطح کار منتقل کنید و چونه های ۱۲۰ گرمی جدا کنید.
چونه ها را باز کنید، طبق فیلم بپیچید و درزهای نان را کامل ببندید تا در حین پخت باز نشود.
نان ها را روی سینی فر قرار دهید و با فاصله بچینید.
با این دستور ۸ عدد نان میتوانید درست کنید.
دوباره نیم ساعت خمیر را استراحت دهید و روی خمیر کیسه چرب شده بکشید.
نان باگت رومال ندارد ولی میتوانید کمی شیر روی نان ها بزنید.
فر را از قبل خوب گرم کنید و نان ها را در فر گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید.
حتنا داخل فر از کاسه آب داغ قرار دهید.
امیدوارم این نون باگت نرم رو درست کنید و لذت ببرید.





#نان_باگت #نان_ساندویچی #باگت #نان #نون #نان_خانگی  #نون_باگت #ساندویچ #الویه #آشپزی #آموزش_آشپزی #طرزتهیه #دستور_پخت #آموزش #آموزش_نان_فانتزی #آموزش_نان_های_حجیم #آموزش_نان_صبحانه #آموزش_نان_تخصصی
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/17 منتشر شده است.
105 بـار بازدید شده
... بیشتر