آموزش پیتزا خونگی درجه یک و عالی| این دستور رو امتحان کنی پیتزا بیرون رو نمیخوری
50 بار بازدید -
2 سال پیش
-
سلام دوستان نازنینم، با دستور
سلام دوستان نازنینم، با دستور یک خمیر پیتزا عالی در خدمتتون هستم
آرد: 400 گرم
خمیرمایه: 5 گرم
نمک: 6گرم
شکر: 8 گرم
آب: 230 تا 250 گرم
روغن مایع یا زیتون: 1 قاشق غذاخوری
آرد و مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم، اگر از سلامت خمیر مایه مطمین هستین نیازی به عمل آوردن نیست.
روغن را اضافه کرده و اب را کم کم اضافه می کنیم تا نیازی به اضافه کردن آرد اضافه نباشد.
خمیر را ورز میدهیم تا یک خمیر صاف و یکدست بدست آوریم
من داخل خمیر پودر آویشن و پودر سیر ریختم تا خمیر خوشمزه تری داشته باشم
خمیر را در کاسه چرب شده یک ساعت استراحت دهید و سپس به دو چونه تقسیم کنید و دوباره چونه کنید و نیم ساعت استراحت دهید.
در ادامه خمیر را داخل سینی فر یا قالب پیتزا باز کنید، تاپینگ مورد علاقتون رو بریزید و در فر کاملا داغ با دمای 210 درجه به مدت حدود 15 دقیقه قرار بدین تا روی پیتزاها کاملا طلایی بشه.
من برای سس پیتزا پوره گوجه، سیر، نمک و فلفل سیاه به همراه پودر ریحان با کمی روغن زیتون روی حرارت قرار دادم تا آب گوجه کشیده بشه و یک سس خوش مزه و خوش عطر درست شد.
دوستای خوبم این دستور رو امتحان و نوش جان کنید
پیتزا
پیتزا خانگی
خمیر پیتزا
#پیتزا_رژیمی
#پیتزا_خونگی
#خمیر_ پیتزا
2 سال پیش
در تاریخ 1401/11/01 منتشر شده
است.
50
بـار بازدید شده