آموزش پیتزا خونگی درجه یک و عالی| این دستور رو امتحان کنی پیتزا بیرون رو نمیخوری

lovely cookery   آشپزی با عشق
lovely cookery آشپزی با عشق
50 بار بازدید - 2 سال پیش - سلام دوستان نازنینم، با دستور
سلام دوستان نازنینم، با دستور یک خمیر پیتزا عالی در خدمتتون هستم آرد: 400 گرم خمیرمایه: 5 گرم نمک: 6گرم شکر: 8 گرم آب: 230 تا 250 گرم روغن مایع یا زیتون: 1 قاشق غذاخوری آرد و مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم، اگر از سلامت خمیر مایه مطمین هستین نیازی به عمل آوردن نیست. روغن را اضافه کرده و اب را کم کم اضافه می کنیم تا نیازی به اضافه کردن آرد اضافه نباشد. خمیر را ورز میدهیم تا یک خمیر صاف و یکدست بدست آوریم من داخل خمیر پودر آویشن و پودر سیر ریختم تا خمیر خوشمزه تری داشته باشم خمیر را در کاسه چرب شده یک ساعت استراحت دهید و سپس به دو چونه تقسیم کنید و دوباره چونه کنید و نیم ساعت استراحت دهید. در ادامه خمیر را داخل سینی فر یا قالب پیتزا باز کنید، تاپینگ مورد علاقتون رو بریزید و در فر کاملا داغ با دمای 210 درجه به مدت حدود 15 دقیقه قرار بدین تا روی پیتزاها کاملا طلایی بشه. من برای سس پیتزا پوره گوجه، سیر، نمک و فلفل سیاه به همراه پودر ریحان با کمی روغن زیتون روی حرارت قرار دادم تا آب گوجه کشیده بشه و یک سس خوش مزه و خوش عطر درست شد. دوستای خوبم این دستور رو امتحان و نوش جان کنید پیتزا پیتزا خانگی خمیر پیتزا #پیتزا_رژیمی #پیتزا_خونگی #خمیر_ پیتزا
2 سال پیش در تاریخ 1401/11/01 منتشر شده است.
50 بـار بازدید شده
... بیشتر