آموزش مارمالاد سیب به روش قنادی مخصوص استفاده در انواع شیرینی ها مثل شیرینی مشهدی
2.4 هزار بار بازدید -
پارسال
-
مارمالاد سیب قنادی رو میتونید
مارمالاد سیب قنادی رو میتونید برای انواع فیلینگها خصوصا برای شیرینی مربایی یا آلمانی استفاده کنید حتی میشه برای وعده صبحانه هم میشه استفاده کرد و بخاطر استفاده از گلاب و زعفرون نه تنها رنگش عالی میشه طعمش هم بینظیر میشه پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴موادلازم🍴
سیب زرد: ۵۰۰ گرم🍎🍎🍎
شکر: ۵۰۰ گرم🍚
گلاب: یک چهارم پیمانه (دلخواه)🍶
آب : یک پیمانه🥛
پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
آب: یک چهارم پیمانه🥛
زعفران یا رنگ(دلخواه)
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
❌❌نکات مهم❌❌
⭕استفاده از گلاب و زعفران کاملا سلیقه ایه ولی حذف نکنید بهتره ما تو کارگاهمون حذف نمیکنیم و برای فیلینگ بسکویتها فوقولاده میشه و عطر شیرینی رو بیشتر میکنه برای وعده صبحانه هم عالیه ⭕
⭕از سیب قرمز معمولا استفاده نمیشه بهتره از سفید زرد استفاده بشه و اصلا درجه یک بودن سیبها اصلا مهم نیست و از سیب فریز شده هم میشه استفاده کرد ⭕
⭕ماندگاری فوقولاده بالایی داره به شرطی که غلظتش کم نباشه توی ظرف شیشه ای در بسته تو یخچال تا ۶ ماه ماندگاری داره⭕
⭕توی بعضی از رسپیها از نشاسته ذرت هم استفاده میشه ولی نشاسته ذرت چون زود ترش میشه و ماندگاریش رو کم میکنه و باید فوری مصرف بشه بهتره در حجم بالا استفاده نشه ⭕
⭕پودر ژلاتین احتیاجی به بن ماری کردن و پختن نداره در آخر کار که پخته شد خمیر ژلاتین رو بهش اضافه کنید و با داغی خود مارمالاد ذوب میشه و اگرم از قبل بن ماری کنید و اضافه کنید هیچ ایرادی نداره⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴موادلازم🍴
سیب زرد: ۵۰۰ گرم🍎🍎🍎
شکر: ۵۰۰ گرم🍚
گلاب: یک چهارم پیمانه (دلخواه)🍶
آب : یک پیمانه🥛
پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
آب: یک چهارم پیمانه🥛
زعفران یا رنگ(دلخواه)
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
❌❌نکات مهم❌❌
⭕استفاده از گلاب و زعفران کاملا سلیقه ایه ولی حذف نکنید بهتره ما تو کارگاهمون حذف نمیکنیم و برای فیلینگ بسکویتها فوقولاده میشه و عطر شیرینی رو بیشتر میکنه برای وعده صبحانه هم عالیه ⭕
⭕از سیب قرمز معمولا استفاده نمیشه بهتره از سفید زرد استفاده بشه و اصلا درجه یک بودن سیبها اصلا مهم نیست و از سیب فریز شده هم میشه استفاده کرد ⭕
⭕ماندگاری فوقولاده بالایی داره به شرطی که غلظتش کم نباشه توی ظرف شیشه ای در بسته تو یخچال تا ۶ ماه ماندگاری داره⭕
⭕توی بعضی از رسپیها از نشاسته ذرت هم استفاده میشه ولی نشاسته ذرت چون زود ترش میشه و ماندگاریش رو کم میکنه و باید فوری مصرف بشه بهتره در حجم بالا استفاده نشه ⭕
⭕پودر ژلاتین احتیاجی به بن ماری کردن و پختن نداره در آخر کار که پخته شد خمیر ژلاتین رو بهش اضافه کنید و با داغی خود مارمالاد ذوب میشه و اگرم از قبل بن ماری کنید و اضافه کنید هیچ ایرادی نداره⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌
پارسال
در تاریخ 1401/12/19 منتشر شده
است.
2,414
بـار بازدید شده