طرز تهیه خوشمزه ترین مربای توت فرنگی به دو روش با ماندگاری وشفافیت بالا،طعم کاملابازاری بدون افزودنی
2.4 هزار بار بازدید -
3 هفته پیش
-
آموزش مربای توت فرنگی به
آموزش مربای توت فرنگی به سبک بازاری به همراه نکات و جزئیات
پیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و با کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن❤️
-------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار کارگاهی:
آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
--------------------------------------------------------------------
طرز تهیه مربای سیب کارگاهی:
طرز تهیه مربای سیب قنادی مخصوص،پرکارب...
---------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی دانمارکی قنادی:
طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی...
-------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی قرابیه نارگیلی:
طرز تهیه شیرینی قرابیه نارگیلی مخصوص،...
-------------------------------------------------
طرز تهیه لوز بادام زعفرانی تبریز:
طرز تهیه لوز بادام اصل تبریز به روش ک...
-----------------------------------------
طرز تهیه شیرینی نخودچی کارگاهی به همراه لاته:
شیرینی نخودچی به سبک کارگاه به دو شکل...
------------------------------------
🍴مواد لازم🍴
مواد برای هر ظرف:
توت فرنگی:۳۰۰ گرم
شکر:۳۰۰ گرم
آب:۸۰ گرم
جوهر لیمو: یک سوم قاشق چایخوری
❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺
پیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و با کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن❤️
-------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار کارگاهی:
آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
--------------------------------------------------------------------
طرز تهیه مربای سیب کارگاهی:
طرز تهیه مربای سیب قنادی مخصوص،پرکارب...
---------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی دانمارکی قنادی:
طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی...
-------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی قرابیه نارگیلی:
طرز تهیه شیرینی قرابیه نارگیلی مخصوص،...
-------------------------------------------------
طرز تهیه لوز بادام زعفرانی تبریز:
طرز تهیه لوز بادام اصل تبریز به روش ک...
-----------------------------------------
طرز تهیه شیرینی نخودچی کارگاهی به همراه لاته:
شیرینی نخودچی به سبک کارگاه به دو شکل...
------------------------------------
🍴مواد لازم🍴
مواد برای هر ظرف:
توت فرنگی:۳۰۰ گرم
شکر:۳۰۰ گرم
آب:۸۰ گرم
جوهر لیمو: یک سوم قاشق چایخوری
❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺
3 هفته پیش
در تاریخ 1403/03/21 منتشر شده
است.
2,463
بـار بازدید شده