چکدرمه غذای سنتی ترکمن ها ، خوشمزه و اصیل از خانواده استانبولی پلوها
91 بار بازدید -
9 ماه پیش
-
سلام به کانال مونارت فود
سلام به کانال مونارت فود خوش امدید 🌹🙏
لایک و سابسکرایب و دکمه زنگوله یادت نره 😍
چکدرمه یک نوع اسلامبولی یا استانبولی پلوی سنتی و مخصوص پردم ترکمن هست که از خانواده ای پلوهای مخلوط قرمزه ولی متفاوت و بسیار خوشمزه
پس اگر دوست دارید استانبولی پلو رو همیشه با گوشت بخورید این نوعش رو امتحان کنید که خیلی مقوی و عالیه.
برای درست کردنش به مواد زیر احتیاج داریم
گوشت گوسفندی با استخوان مثل گردن یا تکه ای خورشتی
رب گوجه فرنگی
برنج خوش عطر
روغن و کره محلی
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه
پیاز فراوان نگینی
سیر تازه ریز شده
این پلو ساده است اما چون توی سس گوشت دم زده میشه طعم متفاوتی پیدا میکنه و یک غذای مقوی و سالم محسوب میشه و البته ته دیگ برنجی چرب و لذیذی هم داره
کنارش حتما از زیتون و شور و ترشی غافل نشید یا حتی سالاد شیرازی
لایک و سابسکرایب و دکمه زنگوله یادت نره 😍
چکدرمه یک نوع اسلامبولی یا استانبولی پلوی سنتی و مخصوص پردم ترکمن هست که از خانواده ای پلوهای مخلوط قرمزه ولی متفاوت و بسیار خوشمزه
پس اگر دوست دارید استانبولی پلو رو همیشه با گوشت بخورید این نوعش رو امتحان کنید که خیلی مقوی و عالیه.
برای درست کردنش به مواد زیر احتیاج داریم
گوشت گوسفندی با استخوان مثل گردن یا تکه ای خورشتی
رب گوجه فرنگی
برنج خوش عطر
روغن و کره محلی
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه
پیاز فراوان نگینی
سیر تازه ریز شده
این پلو ساده است اما چون توی سس گوشت دم زده میشه طعم متفاوتی پیدا میکنه و یک غذای مقوی و سالم محسوب میشه و البته ته دیگ برنجی چرب و لذیذی هم داره
کنارش حتما از زیتون و شور و ترشی غافل نشید یا حتی سالاد شیرازی
9 ماه پیش
در تاریخ 1402/10/04 منتشر شده
است.
91
بـار بازدید شده