چکدرمه غذای سنتی ترکمن ها ، خوشمزه و اصیل از خانواده استانبولی پلوها

91 بار بازدید - 9 ماه پیش - سلام به کانال مونارت فود
سلام به کانال مونارت فود خوش امدید 🌹🙏
لایک و سابسکرایب و دکمه زنگوله یادت نره 😍

چکدرمه یک نوع اسلامبولی یا استانبولی پلوی سنتی و مخصوص پردم ترکمن هست که از خانواده ای پلوهای مخلوط قرمزه ولی متفاوت و بسیار خوشمزه
پس اگر دوست دارید استانبولی پلو رو همیشه با گوشت بخورید این نوعش رو امتحان کنید که خیلی مقوی و عالیه.

برای درست کردنش به مواد زیر احتیاج داریم

گوشت گوسفندی با استخوان مثل گردن یا تکه ای خورشتی

رب گوجه فرنگی

برنج خوش عطر

روغن و کره محلی

نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه

پیاز فراوان نگینی

سیر تازه ریز شده


این پلو ساده است اما چون توی سس گوشت دم زده میشه طعم متفاوتی پیدا میکنه و یک غذای مقوی و سالم محسوب میشه و البته ته دیگ برنجی چرب و لذیذی هم داره

کنارش حتما از زیتون و شور و ترشی غافل نشید یا حتی سالاد شیرازی
9 ماه پیش در تاریخ 1402/10/04 منتشر شده است.
91 بـار بازدید شده
... بیشتر