Basque Burnt Cheesecake - آموزش چیز کیک سن سباستین (باسک برنت) اسپانیایی سوخته
2 هزار بار بازدید -
8 ساعت پیش
-
این دستور بارها امتحان شده
این دستور بارها امتحان شده و بهترین روش برای پخت یکی از خوشمزه ترین دسرهای جهان چیز کیک اسپانیایی سوخته ، سن سباستین می باشد که بیشتر با عنوان **باسک برنت** در جهان شناخته می شود
آموزش های دقیق ، ساده و کوتاه انواع غذاهای ایرانی ، بین المللی، شیرینی ، کیک ، دسر ، سالاد و
ALMA در کانال
* تمامی رسپی ها بارها تست شده و شما بهترین نتیجه را خواهید گرفت *
* All recipes have been tested many times and you will get the best results *
#basqueburntcheesecake #چیزکیک #sansebastiancheesecake
#چیزکیک_سن سباستین #چیزکیک_سوخته #cheesecake
*****************************************************************************
مواد لازم
پنیر خامه ای 640 گ
خامه قنادی 320 گ
شکر 215 گ
آرد قنادی 12 گ
نشاسته ذرت 6 گ
آبلیمو 6 گ
تخم مرغ 5 عدد
دمای فر 240 درجه 30 الی 35 دقیقه
اندازه قالب 20 سانت * 9 سانت
*****************************************************************************
Recipes:
Cream cheese 640 g
Confectionery cream 320 g
Sugar 215 g
Confectionery flour 12 g
Corn starch 6 g
Lemon juice 6 g
5 eggs
Oven temperature (240°c for 30 to 35 minutes)
The size of the mold is ( 20 cm * 9 cm )
8 ساعت پیش
در تاریخ 1403/07/07 منتشر شده
است.
2,002
بـار بازدید شده