طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه رستورانی ، آموزش آشپزی ایرانی ، غذای خوشمزه و ساده

setareh food
setareh food
11.7 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #باقالی_پلوطرز تهيه
#باقالی_پلو
طرز تهيه باقالی پلو با ماهیچه :
.
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه رستورانی ، آموزش آشپزی ایرانی ، غذای خوشمزه و ساده
.
۴ پیمانه  برنج آبكشى شده
۲ پیمانه باقالى پاك شده و خوردشده
٢حبه سير رنده شده
۵ تا ۶ ق غ  شويد خشك شده
۱۰۰ گرم کره
نمك و فلفل و زدرچوبه و روغن به مقدار لازم

باقالى و شويد و سير رو در روغن تفت ميدهيم
نمك و فلفل وزردچوبه هم به مقدار مناسب اضافه میکنیم
حالا تهدیگ دلخواه رو کف قابلمه ميذاريم و يه مقدار از برنج آبكشى شده و مواد باقالى پلو رو ميريزيم و مخلوط ميكنيم اين كار رو تا جايى كه همه مواد تموم بشه انجام ميديم٥٠گرم كره رو به برنجمون اضافه ميكنيم حالاحرارت  زير قابلمه رو زيادميكنيم بخار برنج بلند بشه و بعد زيرش رو كم ميكنيم تا به آرامى برنجمون دم بياد

برای قسمت ماهیچه نیاز داریم به :

ماهیچه گوسفندی حدودا یک کیلو
پیاز خلالی ۵ تا ۶ عدد هرچی بیشتر باشه بهتره
زعفران دم کرده به مقدار لازم
کره حدودا ۵۰
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
چوب دارچین چند تکه
رب گوجه یک ق اختیاری
آب جوش حدودا ۱ و نیم لیوان  

پیاز رو با کره تفت میدیم
کمی سبک شد ماهیچه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم
حالا رب رو اضافه میکنیم تا بوی خامیش از بین بره بعد چوب دارچین و حدودا ۱و نیم لیوان آب جوش اضافه میکنیم حرارت اول زیاد باشه بعد کم میکنیم تا با شعله ملایم ماهیچه پخته بشه و جا بیفته
در آخر زعفران دم کرده اضافه کنین این غذا آبدار نیست
باید اجازه بدین آبش کشیده بشه و خیلی کم آب داشته باشه
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین😍
                                --------------------------------------------------------------------------
امیدوارم از ویدیو راضی باشید 😍
برای سابسکرایب کردن کانال لینک زیر لمس کنید
@setarehfood
صفحه اینستاگرام من
Instagram: setareh.food
                            -----------------------------------------------------------------------------
🕒TimeStamps Chapters : زمان بندی بخش های مختلف ویدیو
00:00 : مقدمه
01:51 : مواد لازم
06:27 : طرز تهیه ماهیچه
10:47 :  مواد لازم باقالی پلو
13:10 : طرز تهیه باقالی پلو
17:00 : آبکش کردن برنج
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/03 منتشر شده است.
11,706 بـار بازدید شده
... بیشتر