طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه رستورانی ، آموزش آشپزی ایرانی ، غذای خوشمزه و ساده

setareh food
setareh food
12.7 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #باقالی_پلو طرز
#باقالی_پلو طرز تهيه باقالی پلو با ماهیچه : . طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه رستورانی ، آموزش آشپزی ایرانی ، غذای خوشمزه و ساده . ۴ پیمانه برنج آبكشى شده ۲ پیمانه باقالى پاك شده و خوردشده ٢حبه سير رنده شده ۵ تا ۶ ق غ شويد خشك شده ۱۰۰ گرم کره نمك و فلفل و زدرچوبه و روغن به مقدار لازم باقالى و شويد و سير رو در روغن تفت ميدهيم نمك و فلفل وزردچوبه هم به مقدار مناسب اضافه میکنیم حالا تهدیگ دلخواه رو کف قابلمه ميذاريم و يه مقدار از برنج آبكشى شده و مواد باقالى پلو رو ميريزيم و مخلوط ميكنيم اين كار رو تا جايى كه همه مواد تموم بشه انجام ميديم٥٠گرم كره رو به برنجمون اضافه ميكنيم حالاحرارت زير قابلمه رو زيادميكنيم بخار برنج بلند بشه و بعد زيرش رو كم ميكنيم تا به آرامى برنجمون دم بياد برای قسمت ماهیچه نیاز داریم به : ماهیچه گوسفندی حدودا یک کیلو پیاز خلالی ۵ تا ۶ عدد هرچی بیشتر باشه بهتره زعفران دم کرده به مقدار لازم کره حدودا ۵۰ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم چوب دارچین چند تکه رب گوجه یک ق اختیاری آب جوش حدودا ۱ و نیم لیوان پیاز رو با کره تفت میدیم کمی سبک شد ماهیچه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم حالا رب رو اضافه میکنیم تا بوی خامیش از بین بره بعد چوب دارچین و حدودا ۱و نیم لیوان آب جوش اضافه میکنیم حرارت اول زیاد باشه بعد کم میکنیم تا با شعله ملایم ماهیچه پخته بشه و جا بیفته در آخر زعفران دم کرده اضافه کنین این غذا آبدار نیست باید اجازه بدین آبش کشیده بشه و خیلی کم آب داشته باشه امیدوارم درست کنین و لذت ببرین😍 -------------------------------------------------------------------------- امیدوارم از ویدیو راضی باشید 😍 برای سابسکرایب کردن کانال لینک زیر لمس کنید    / @setarehfood   صفحه اینستاگرام من instagram.com/setareh.food ----------------------------------------------------------------------------- 🕒TimeStamps Chapters : زمان بندی بخش های مختلف ویدیو 00:00 : مقدمه 01:51 : مواد لازم 06:27 : طرز تهیه ماهیچه 10:47 : مواد لازم باقالی پلو 13:10 : طرز تهیه باقالی پلو 17:00 : آبکش کردن ب
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/03 منتشر شده است.
12,721 بـار بازدید شده
... بیشتر