آموزش پخت فتوچینی آلفردو اصیل ایتالیایی / How to cook fettuccine Alfredo

shefteh with chef P
shefteh with chef P
107 بار بازدید - 2 سال پیش - مطمئنا اسم پاستا آلفردو به
مطمئنا اسم پاستا آلفردو به گوشتون خورده، اما آیا میدونستین فتوچینی آلفردویی که ما تو رستوران ها می خوریم با آلفردو اصیل که تو ایتالیا پخته میشه فرق میکنه، امروز می خوایم با هم یه فتوچینی آلفردو خوشمزه ایتالیایی درست کنیم، باورتون نمیشه که چقدر آسونه و با حداقل امکانات میتونین درست کنید و لذت ببرین

مواد مورد نیاز برای 4 نفر:
پاستا فتوچینی: 450 گرم
کره: 6 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: 2 حبه
خامه: 1/5 خامه صبحانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پارمزان رنده شده: 1/5 پیمانه
جعفری خرد شده: به مقدار لازم

Materials needed for 4 people:
fettuccine pasta: 450 g
Butter: 6 tablespoons
Chopped garlic: 2 cloves
Cream: 1/5 breakfast cream
Salt and black pepper: as needed
Grated Parmesan: 1/5 cup
Chopped parsley: as needed
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/13 منتشر شده است.
107 بـار بازدید شده
... بیشتر