«طرز تهیه ی کباب مرغ تابه‌ای با کته»

Sanaz cooking
Sanaz cooking
297 بار بازدید - 6 ماه پیش - به نام خداسلام🌺 لطفاً کانال
به نام خدا
سلام
🌺 لطفاً کانال را سابسکرایب و ویدیو را لایک کنید خیلی ممنون🌺
@sanaz-cooking
https://www.seevid.ir/c/sanaz-cooking?si...
https://www.seevid.ir/c/sanaz-cooking?si...
«طرز تهیه کباب مرغ تابه‌ای با کته»
مواد لازم:
سینه مرغ
پیاز ۲عدد متوسط
فلفل دلمه یک عدد
زرد چوبه یک قاشق چایخوری (زیاد باشد طعم زرد چوبه
می دهد)
نمک و زعفران دم کرده به مقدار لازم
برنج به مقدار لازم(در ویدیو پنج پیمانه)
طرز تهیه کته:
اول از همه برنج را شسته و چند پیمانه برنج باشد یک پیمانه بیشتر از تعداد  برنج آب اضافه میکنیم.
نمک و روغن ریخته و روی شعله میگذاریم
آب برنج که کشیده شد ، برنج هارا از کناره های قابلمه به وسط قابلمه جمع می‌کنیم.ودم کنی میگذاریم.
طرز تهیه کباب مرغ تابه ای:
سینه ی مرغ را به تکه های کوچک بریده و در ماشین چرخ گوشت چرخ میکنیم.
بعد پیاز و فلفل دلمه را داخل گوشت چرخ میکنیم.
اگر پیاز آب زیاد پس داد کمی آب اضافی را بیرون بریزید ولی کاملا آب پیاز را نگیرید،چون در نرم شدن کباب تابه ای عالی میشه.
نمک و زردچوبه و زعفران اضافه کرده هم میزنیم.
داخل ماهیتابه روغن ریخته مقداری از گوشت را ته ظرف پهن کرده وکمی زعفران دم کرده ریخته و روی شعله میگذاریم .
کباب که پخته شد به تکه های دلخواه می بریم .
کباب ها را برمی گردانیم تا طرف دیگرشان هم کاملاً بپذند.
آب کباب ها کشیده شد و به روغن افتاد کمی که سرخ شدند و طلایی شدند شعله راخاموش میکنیم.
6 ماه پیش در تاریخ 1402/10/30 منتشر شده است.
297 بـار بازدید شده
... بیشتر