پیده گوشت سینه مرغ با خمیرخونگی😋خوشمزه، زود تند سریع باادویه و سس ویژه برای عطر و طعم عالی👌

2.1 هزار بار بازدید - 8 ماه پیش - لینک دسته بندی شده انواع
لینک دسته بندی شده انواع بورک و پیده👇
انواع بورک؛پیده،پوآچا و پیراشکی بین ا...
لینک دسته بندی شده نان ها 👇
انواع نان های ایرانی،ترکی و بین الملل
لینک پیده ها👇


خوشمزه ترین نان بربری سنتی ترکی مغزدار
Peynirli & Sucuklu Pide پیده تركي   خ...
Pamuk Poğaçaپوآچا (پيراشکي اشترودل پن...
📢📢نان پیتا...نون آوردم براتون چه نونی...
Turkish Traditional Ramadan Breadنان ...
Turkish Pan Breadنان صبحانه تابه ایی
نون سیر خونگی صبحانه، بربری این بار م...
پیده مرغ ترکی⬅️ 1- آرد 525 گرم معادل 4 لیوان
2- گوشت سینه مرغ 450 گرم (حدود 2 تا سینه مرغ درشت)
3- فلفل کشیده قرمز 2 تا 3 عدد و فلفل سبز کشیده 3 عدد
4- شکر 2 قاشق مرباخوری
5- روغن 2 قاشق
6- مایه خمیر 1 قاشق مرباخوری
7- رب 1 قاشق غذاخوری
8-آب ولرم 1 لیوان و 1 بند انگشت
9- نمک 1 قاشق چایخوری پر
10- 5 حبه سیر
11- پیاز درشت 1 عدد یا 2تا پیاز متوسط
12- گوجه فرنگی 3 عدد
13- نمک 1 قاشق مرباخوری پر، فلفل قرمز پول بیبر، زیره سبز پودر کاری، آویشن هر کدام 1 قاشق چایخوری سرخالی
14- فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
15- روغن حدود 1 تا 1/5 بند انگشت
16- پنیر کشدار (دلبخواه)
17- کره بمقدار لازم
8 ماه پیش در تاریخ 1402/08/19 منتشر شده است.
2,168 بـار بازدید شده
... بیشتر