خوشمزه ترین نان بربری سنتی ترکی مغزدار

4.7 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - خمیر از اطراف جمع کرده
خمیر از اطراف جمع کرده و به آن فرم چونه بدهید . سطح خمیر را با سلفن پوشانده و 40 دقیقه در فضای آشپزخونه کنار گذاشته تا تقریبا 2 برابر شود. مایه گوشت را از یخچال خارج کنید. با اینکه سبزیجات آب داشتن ولی مایه  گوشت هیچ آبی ننداخته است چون سبزیجات خرد شدن نه بلندر و نه رنده فقط کمی مایه گوشت خیس می باشد . خیلی نرم و لطیف به 8 قسمت تقسیم کنید و حالت توپک بدهید . هر توپک تقریبا 100 گرم است.اصلا لازم نیست که فرم بدید منسجم کنید تاکید می‌شود فشرده نکنید و در فضای آشپزخانه کنار قرار بدهید . خمیر که به عمل آمد روی سطح تمیز خیلی کم آرد پاشیده و خمیر را بدون اینکه هوایش را بگیرید به سطح انتقال داده و به کمک یک شی تیز مثل چاقو خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید ، وزن هر قسمت تقریبا 120 -122 گرم می باشد . بعد از تقسیم‌بندی خمیر شروع کنید به خمیر فرم چونه دادن. نکته دقت کنید که از خمیر نکَنید فقط با یک جسم تیز تیکه‌های خمیر را جدا کنید و بافت خمیر را که خوب  ور آمده را خراب نکنید. همین فرم‌دادن و شکل چونه درآوردن یک فشار سطحی به آن ایجاد می شود که هوای داخل خمیر تقریبا 50 درصدش خارج می شود. خمیر را خیلی منسجم نکنید و خیلی لطیف به آن فرم چونه بدهید. همچنان مرطوب و کمی به دستم می‌چسبد ولی راحت جدا می شود . سطحی که آرد پاشیدی زیر می‌ماند . لطفا دقت کنید هر چونه را که فرم دادید به داخل سینی که آرد پاشیده اید انتقال داده و سطح رویشان را با نایلون و یا سلفن بپوشانید که رطوبتشان حفظ شود. لطفا دقت کنید از حوله و یا دستمال آشپزخونه استفاده نکنید حتما با سلفن و یا نایلون روی چونه‌های خمیر را بپوشانید .از اولین چونه‌هایی که فرم دادید و کمی به عمل آمده اند و بزرگتر شده اند شروع کنید به باز کردن خمیر . روی سطحی تمیز آرد پاشیده و ابتدا خمیر را کمی با دست سپس به کمک وردنه به اندازه‌ی 10 سانت و یا کمی بیشتر باز کنید . از مایه گوشتی که آماده کرده اید داخل خمیر گذاشته خمیر را از اطراف جمع کرده و خمیر را ببندید . فقط دقت کنید خمیر را خیلی نکشید بعد از بستن هم کمی آرد روی قسمتی که بسته شده بپاشید و مقداری خمیر را آرام و با احتیاط و با فشار مختصری باز کنید و مسطحش کنید.  زمانیکه خمیر را بهش کمی آرد پاشیدید و مقداری بازش کردید و مایه گوشت را بهش انتقال دادید از اونجایی که بافت خمیر مرطوب است راحت می‌توانید لبه‌ها را به هم #نان #نان_بربری #بربری مواد لازم برای کیمالی اَکمَک:
📌✅مایه گوشت :
گوشت چرخ کره،فلفل قرمز پاپریکا،پیاز،جعفری،سیر،زیره،
پودرفلفل قرمز پاپریکاوفلفل سیاه،نمک،کاری،آویشن
📌✅مواد نان:
آرد،شیر،شکر،مایه خمیر،نمک،ماست،روغن
📌✅رومال روی نان: ماست،کره ، نعنا تازه

Ingredients for ground meat bread:
📌✅ Meat mixture:
 minced meat, paprika, onion, parsley, garlic,
cumin,Red pepper powder & Black, salt, curry,
thyme
📌✅ Dough ingredients:
Flour, milk, sugar, yeast, salt, yogurt, oil
📌✅ Sauce on bread: yogurt, butter, fresh mint

نان بربری سنتی ترکی

مواد لازم برای کیمالی اَکمَک :
مایه گوشت: گوشت چرخ کرده 500 گرم با 20 درصد چربی ، فلفل قرمز پاپریکا ، پیاز متوسط 1 عدد ، جعفری 20 گرم ، سیر 3 عدد ، زیره ، پودر فلفل قرمز پاپریکا و فلفل سیاه ، نمک ، کاری ، آویشن ( تمام ادویجات 1 قاشق چایخوری)
مواد نان : آرد 500 گرم معادل 3 لیوان و یک دوم لیوان فرانسوی ، شیر 1 لیوان به وزن 250 گرم ، شکر 1 قاشق غذاخوری پر ، مایه خمیر 10 گرم 1 قاشق غذاخوری، نمک ، ماست ، روغن 2 قاشق غذاخوری
رومال روی نان : ماست 110 گرم ، کره ، نعنا تازه
برای این رسپی در واقع می شود گفت یک نوع پیراشکی گوشت می باشد بدون روغن اما به سبک ترکی سبزیجات لازم را برای مغز نان خیلی خوب ریز خرد کنید رنده و یا بلندر نکنید و ریز خرد کنید بعد با چاقوی بزرگ ساتوری کنید که ریز خرد شود و در فر سریع و نرم بپزد . داخل ظرفی مناسب به 500 گرم چرخ کرده با 20 درصد چربی نمک به ادویه‌های یادداشت شده را اضافه کنید. نمک و ادویه‌ها 1 قاشق مرباخوری  ، 1 عدد فلفل قرمز پاپریکا که کمی آب دارد و نباید آب سبزیجات را بگیرید . 3 عدد سیر و 20 گرم جعفری تازه را ریز خرد کنید.  1 عدد پیاز متوسط که خیلی ریز خردشده و سپس تمام این مواد را فقط با هم زدن مخلوط کنید. نیاز نیست که ورز بدهید فقط 2- 3 دقیقه خوب هم بزنید اگر ورز دهید بعدا داخل نان گوشت‌ها یکجا قلمبه می شوند و در سطح نان پخش نمی شوند.  بعد از اینکه با هم زدن مواد را با گوشت خوب مخلوط کردید 2 دور سلفن کشیده و داخل یخچال قرار بدید دقت کنید که یخچال بو نگیرد. برای درست کردن خمیر لطفا میزان مواد را کم یا زیاد نکنید که با توجه به نکات  شما هم بتوانید
رطوبت ولطافت خمیر را تنظیم کنید . آرد 500 گرم معادل 3 لیوان به علاوه تقریبا یک دوم لیوان فرانسوی. برای مایعات خمیر توصیه می‌کنم که از شیر استفاده کنید تا طعم نان شما فوق‌العاده خوشمزه‌تر شود. شیر ولرم 1 لیوان به وزن 250 گرم یعنی 250 میل  . در یک ظرف مناسب 10 گرم مایه خمیرکه 1 قاشق غذاخوری می شود و شکر 1 قاشق غذاخوری پر و نصف شیری که پیمانه کردید را با همدیگه مخلوط کنید به شکلی که مایه خمیر و شکر کامل داخل شیر حل بشوند. شیر را فقط 30 ثانیه گرم کنید اگر که خیلی داغ شود داخل نان بو میافتد . اگر هم شیرسرد باشد خمیر به عمل نمیاد . درب ظرف بسته 10 دقیقه صبر کنید سپس نمک نصف قاشق غذاخوری و آرد پیمانه شده و ماست.  ماست را حتما باید زودتر از یخچال خارج کنید که به دمای محیط برسد و سرد نباشد . اندازه‌ی ماست 110 گرم . اینها را به کاسه اضافه کرده و با هم ترکیب کنیند. سپس کم‌کم بقیه‌ی شیر را به کاسه اضافه کنید.  به ترک ها با اسپاتولا یا همان لیسک هم بزنید یا شما می‌توانید با دستتان هم مواد را ترکیب کنید تا رطوبت خمیر را بتوانید تنظیم کنید و خیلی خیس و شل نشود .
4 سال پیش در تاریخ 1399/09/13 منتشر شده است.
4,735 بـار بازدید شده
... بیشتر