آموزش درست کردن "پف پفی" یلدایی🚨

Bepazim
Bepazim
52 بار بازدید - 5 ماه پیش - امروز میخوایم با هم پف
امروز میخوایم با هم پف پفی یا مارشملوی هندوانه ای درست کنیم که برای شب یلدا یه ایده ی خوشمزه و خوشگله😍😋 🔻راستی اگه از هشتگ یا اکسپلور پستمو میبینی، خوشحال میشم همراه همیشگی پیجم باشی😍👇🏻 🔀 @sama.diy 🔀 @sama.diy ‌ ‌ 📍مواد لازم: ❤️ژله قرمز مثل انار ۲ بسته (سایز ظرف من بزرگ بود، ۲۷*۲۷ بود، به همین خاطر ۳ بسته استفاده کردم) 🤍ژله آلوئه ورا ۱ بسته 💚ژله سبز مثل لیمو، طالبی و… ۱ بسته 🥥پودر نارگیل یا نشاسته ذرت ‌ 🍶یک سوم لیوان آب جوش به ازای هر بسته ژله 🥄گلوکز ۱ ق غ به ازای هر بسته ژله ‌ 🔻یعنی برای ۱ بسته ژله، یک سوم لیوان آب جوش لازمه و ۱ ق غ گلوکز برای دو بسته ژله دو سوم لیوان آب جوش + ۲ ق غ گلوکز🔺 ‌ (گلوکز رو همه لوازم قنادیا دارن، میتونین حذفش کنین اما با گلوکز بافت بهتری داره) ‌ ‌ 📌طرز تهیه: ‌ ظرف مورد نظرتون رو خوب چرب کنید و پودر نارگیل یا نشاسته ذرت بپاشین. ‌ اول ژله قرمز رو با آب جوش مخلوط کرده، روی حرارت کتری بذارین تا همه ذرات ژله حل شه، بهش گلوکز اضافه کنید و حل که شد از روی حرارت بردارین (در صورت دلخواه رنگ خوراکی هم اضافه کنید) و بلافاصله شروع کنید با دور تند همزن ۵-۱۰ دقیقه هم بزنید تا پف کنه و کشدار شه. ‌ حواستون باشه زیاد هم نزنید چون سفت میشه، سریع بریزین توی ظرف و صافش کنید (زود صافش کنید که خودشو نگیره) و بذارین تو یخچال و تو این فاصله برین سراغ لایه بعد یعنی رنگ سفید. ‌ به همین ترتیب رنگ سفید رو هم آماده کنید و بریزین روی لایه قبل. رنگ سبز رو هم که آماده کردین بریزین روی لایه سفید. بهتره بین ریختن لایه ها زمان زیادی وقفه نیفته (نهایتا نیم ساعت بشه) که لایه ها خوب به هم بچسبن. ‌ در آخر حدود ۱ ساعت تو یخچال بمونه و خودشو بگیره، بعد چاقو رو چرب کرده و برش بزنید و توی پودر نارگیل یا نشاسته ذرت بغلتونین. ‌ توی ظرف درب بسته داخل یخچال نگهداری کنید. نوش جان😍 ‌ ‌ #غذا #آشپزی #غذای_ایرانی #غذای_خانگی #رستوران #رستورانگردی #food #coocking #persian_food #pizza
5 ماه پیش در تاریخ 1403/02/08 منتشر شده است.
52 بـار بازدید شده
... بیشتر