کیک استروسل آلبالو یا هلو با رویه ترد و طعم دارچین | How to make Sour Cherry Streusel Cake

Parvaneh Cooking
Parvaneh Cooking
971 بار بازدید - 4 سال پیش - This video has English subtitles.
This video has English subtitles. Today we are going to make a Sour Cherry Streusel Cake. It's a sour-sweet cake and has a beautiful color. Also, you can bake it with peach compote.
استروسل یعنی چیزی که پخش شده یا ریخته شده. مهاجران آلمانی کیک استروسل را به آمریکایی ها معرفی کردند. ویژگی مشترک این دسته از کیک‌ها که رویه ترد اونها است که از آرد، کره، شکر و پودر دارچین تشکیل شده و شباهت زیادی به کیک کرامبل داره که قبلا توی همین کانال آموزش داریم  و می‌تونید توی لیست کیک و شیرینی‌ها دستورش رو ببینید.  
برای تهیه این کیک می‌تونید از آلبالو و یا کمپوت هلو استفاده کنید که هر دوی این میوه‌ها برای کیک عالی هستند بخصوص اگر کیک ترش و شیرین دوست دارید استروسل آلبالو بی نظیره.
توی این ویدیو به شما نکاتی رو هم توضیح میدیم که به کمک اونها بتونید یک کیک با رویه کاملا ترد درست کنید چون از نظر بیشتر طرفدارهای این کیک، رویه کیک استروسل باید ترد باشه اما اگر این نکات رعایت نشه رویه کیک شما کریسپی نخواهد شد. پس با ما همراه باشید.

instagram:
https://instagram.com/shirpourparvane...
4 سال پیش در تاریخ 1399/07/29 منتشر شده است.
971 بـار بازدید شده
... بیشتر