چیکن استراگانف (غذای روسی)

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
1.2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #چیکن_استراگانف(غذای روسی) #غذای_بین_المللی مواد لازم
#چیکن_استراگانف(غذای روسی) #غذای_بین_المللی مواد لازم : سینه مرغ ۱تکه بزرگ خامه صبحانه ۱۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم شیر یک لیوان ارد گندم یا ارد قنادی یک ق غ سر پر پیاز ۱ عدد متوسط قارچ ۸عدد خرد شده کره ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده وبا کمی روغن درون تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس مرغ ها رو که به صورت نوار های باریکی برش داده اید به پیاز ها اضافه کنید .حرارت رو یکم بلند کنید و هم بزنید تا جایی که اب های اضافی تبخیر شوند. سپس قارچ ها ی خرد شده را اضافه کرده و باز هم با حرارت بلند تفت دهید تا جایی که حسابی اب های درون تابه تبخیر شود. بعد نمک و فلفل اضافه شود و هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید . حالا درون قابلمه ای کوچک یک ق غ سر پر ارد گندم و کره را به همراه یک لیوان شیر، روی حرارت کم هم بزنیدتا سس، به غلظت فرنی برسد وبعد خاموش کنید . مجدد زیر تابه را روشن کرده و سس سفید رو روی مرغ و پیازریخته و هم بزنید .گاز رو خاموش کنید و در اخر خامه را اضافه کرده و هم بزنید . با چیپس خلالی میل کنید. نوش جان کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
2 سال پیش در تاریخ 1401/04/06 منتشر شده است.
1,201 بـار بازدید شده
... بیشتر