پای پاستا
12 بار بازدید -
3 سال پیش
-
یک غذای خوشمزهی خاص برای
یک غذای خوشمزهی خاص برای شما داریم.
مواد لازم:
برگ اسفناج... 1 دسته
آب جوش... به میزان لازم
پاستا صدفی... 1 بسته
نمک و فلفل... به میزان لازم
پنیر خامهای... 1 پیمانه
روغن زیتون لویه... 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پاستا ها را در آب جوش ریخته و پس از چند دقیقه آبکشی کنید. برگ اسفناج ها را نیز پخته و خرد کنید. در ظرفی دیگر پنیر خامهای، روغن زیتون و اسفناج را مخلوط کنید. از مایهی پنیری درون پاستاها ریخته و سرو نمایید.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/03/10 منتشر شده
است.
12
بـار بازدید شده