ارد سوخاری

Samaneh.shokoufian
Samaneh.shokoufian
7.2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - خواندن کپشن الزامی #پودر_سوخاری @samaneh.shokoufian
خواندن کپشن الزامی #پودر_سوخاری @samaneh.shokoufian من معمولا از نانهایی که چند روزی توی یخچال موندن و دیگه خوردنشون صفایی نداره استفاده میکنم. میتونید از هر مدل نان حجیم استفاده کنید اگر از نان همبرگری یا باگت استفاده میکنید بهتر اینه که داخلش رو خالی کرده و بعد تیکه شون کرده و همه رو توی سینی فر قرار بدید. نانها نباید تغییر رنگ بدن. همینکه تست بشن و وقتی بهش دست میزنی کاملا سفت باشند کفایت میکنه. حالا کم کم نانها رو خورد کرده و توی غذاساز یا بلندر یا اسیاب بریزید پودر کنید آرد سوخاری رو میشه طعمدار کرد. با انواع ادویه ها و سبزیجات خشک. پودر سوخاری ساده نمک فلفل زردچوبه پاپریکا اویشن پودر سیر پودر پیاز هست مقدار ادویه سلیقه ای هست ،میشه کم زیاد کنید یا حذف کنید این ترکیب پودر سوخاری ساده بود برای پودر سوخاری نارنجی چند تا پفک بهمراه پودر انبه ،پودر خردل زدم برای پودر سوخاری قرمز از ترکیب پودر لبو پودر گوجه استفاده کردم برای پودر سوخاری سبز از ترکیب پودر اویشن ،پودر جعفری برای پودر پانکو نون زیاد اسیاب نکنین یکم درشت تر بردارین حالا هر پودر تو شیشه در محکم یا زیپ کیپ یا ظرفهایی که درشون به خوبی کیپ میشه در یخچال یا کابینت خشک خنک نگهداری می کنیم.   اگر می‌خواهید از ادویه در آرد سوخاری استفاده کنید، سعی کنید از ادویه‌جاتی که تازه سابیده شده‌اند استفاده کنید که عطر قوی‌تر و بهتری دارند. کپی بدون ذکر منبع ممنوع است @samaneh.shokoufian @samaneh.shokoufian
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/03 منتشر شده است.
7,224 بـار بازدید شده
... بیشتر