فتا با سس آلفردو کدو سبز / آموزش آشپزی / 123 پز

123پز
123پز
67 بار بازدید - 2 سال پیش - مواد اولیه: پاستا پنه :
مواد اولیه: پاستا پنه : 1 بسته جعفری خرد شده (برای تزئین) : به مقدار لازم فلفل سیاه : کمی پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) : 2/1 پیمانه خامه پر چرب : 2/1 پیمانه جوز هندی : کمی پوره کدوسبز : 4/1پیمانه پیاز کوچک خرد شده : ۱ عدد نمک : به مقدار لازم کره : 2/1 قاشق غذا خوری پنیر فتا :100 گرم روغن : 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه: داخل یک قابلمه آب و نمک بریزید و بگذارید بجوشد. سپس تورتلینی ها را طبق دستور پخت روی جعبه بپزید و آبکش کنید. سپس، کره و روغن را داخل تابه با حرارت متوسط آب کنید. پیاز را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید تا سبک شود. پوره کدو سبز و جوزهندی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر خامه را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. شعله را کم کنید تا ۵ دقیقه در حالت نیم جوش مواد غلیظ شوند. پنیر را اضافه کنید و یک دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل اضافه کنید. و بعد پاستا اضافه شود. در آخر با جعفری خرد شده تزئین کنید. نکته : تورتلینی (به ایتالیایی: Tortellini) نوعی پاستای کوچک حلقه‌ای‌شکل و مغزپُر ایتالیایی است که درون خمیر آن را ابتدا با مواد گوناگونی پر می‌کنند و سپس دو طرف خمیر را به صورتی که شبیه حلقه و یا کلاه شود روی هم می‌آورند.
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/02 منتشر شده است.
67 بـار بازدید شده
... بیشتر