فتا با سس آلفردو کدو سبز / آموزش آشپزی / 123 پز
67 بار بازدید -
2 سال پیش
-
مواد اولیه:
پاستا پنه :
مواد اولیه:
پاستا پنه : 1 بسته
جعفری خرد شده (برای تزئین) : به مقدار لازم
فلفل سیاه : کمی
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) : 2/1 پیمانه
خامه پر چرب : 2/1 پیمانه
جوز هندی : کمی
پوره کدوسبز : 4/1پیمانه
پیاز کوچک خرد شده : ۱ عدد
نمک : به مقدار لازم
کره : 2/1 قاشق غذا خوری
پنیر فتا :100 گرم
روغن : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
داخل یک قابلمه آب و نمک بریزید و بگذارید بجوشد. سپس تورتلینی ها را طبق دستور پخت روی جعبه بپزید و آبکش کنید.
سپس، کره و روغن را داخل تابه با حرارت متوسط آب کنید. پیاز را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید تا سبک شود. پوره کدو سبز و جوزهندی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
در آخر خامه را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. شعله را کم کنید تا ۵ دقیقه در حالت نیم جوش مواد غلیظ شوند.
پنیر را اضافه کنید و یک دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل اضافه کنید. و بعد پاستا اضافه شود.
در آخر با جعفری خرد شده تزئین کنید.
نکته : تورتلینی (به ایتالیایی: Tortellini) نوعی پاستای کوچک حلقهایشکل و مغزپُر ایتالیایی است که درون خمیر آن را ابتدا با مواد گوناگونی پر میکنند و سپس دو طرف خمیر را به صورتی که شبیه حلقه و یا کلاه شود روی هم میآورند.
2 سال پیش
در تاریخ 1401/03/02 منتشر شده
است.
67
بـار بازدید شده