ترشی زرد آلو / آموزش آشپزی / 123 پز

123پز
123پز
4.9 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - مواد اولیه: زردآلو : 200
مواد اولیه: زردآلو : 200 گرم سرکه محلی یا سرکه قرمز و آب : 4/1 پیمانه نمک دریایی : کمی فلفل پاپریکا : 1/2 قاشق چای خوری شکر : 30 گرم سیر میکس شده : 30 گرم زردچوبه : 8/1 قاشق غذا خوری ادویه ترشی(زیره سبز،تخم سیاه دانه،تخم گشنیز،گلپر،نعنا خشک) : 8/1 قاشق غذا خوری آب : 1/3 پیمانه طرز تهیه: سرکه و آب رو میزاریم به جوش بیاد زردآلو هارو که دونیم کردیم نصفشون رو میرزیم توی سرکه ها میزارین به جوشه پنج دقیقه که جوشیدن یه کم نرم شدن شکر و نمک دریایی و فلفل هارو و زرد چوبه و ادویه ترشی رو اضافه میکنیم. خوب زرد آلو ها لعاب انداختن نباید زیاد له بشن بقیه زرد آلوها که نگه داشته بودیم میریزیم زیاد هم نمیزنیم که ترشی له میشه بعد از دو سه دقیقه خاموشم میکنیم حالا سیر های میکس و خشک شده رو میریزیم توی ترشی هم میزنیم خوب که خنک شد داخل شیشه های استریل شده انتقال میدیم.
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/31 منتشر شده است.
4,972 بـار بازدید شده
... بیشتر