طرز تهیه شله زرد برای ماه رمضان ۱۴۰۲

آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
596 بار بازدید - 7 ماه پیش - شله زرد یکی از دسرهای
شله زرد یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که در ماه رمضان، مورد علاقه‌ی بسیاری از افراد است. این دسر در مناسبت‌های مذهبی به صورت نذری در میان مردم پخش می‌شود. مواد لازم برای تهیه شله زرد: - کره: 50 گرم - برنج: یک لیوان - گلاب: نصف لیوان - شکر: یک و نیم لیوان - خلال بادام: 2 قاشق غذاخوری - زعفران دم کرده غلیظ: یک چهارم لیوان - خلال پسته (برای تزئین): به مقدار لازم نکته مهم: - انتخاب برنج مناسب: برای تهیه این غذا، از برنج با دانه‌های کوچک یا نیم دانه استفاده کنید. این نوع برنج باعث می‌شود دسر شما خوشمزه‌تر و زیباتر شود. مقدمه 00:00 مواد مورد نیاز 00:12 پخت برنج 00:32 اضافه کردن سایر مواد 01:22 دم کردن 02:55 نحوه تزئین 03:08 امیدوارم این آموزش برای شما مفید بوده باشد.
7 ماه پیش در تاریخ 1402/12/19 منتشر شده است.
596 بـار بازدید شده
... بیشتر