طرز تهیه شله زرد مجلسی ایده رمضان با تمام نکات

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
9.1 هزار بار بازدید - پارسال - #شله_زرد #ایده_رمضان مواد لازم: برنج
#شله_زرد #ایده_رمضان مواد لازم: برنج نیم دانه ایرانی ۱ لیوان ۱ لیوان آب و ۱ ق غ گلاب برای خیس کردن برنج (میتونید گلاب رو حذف کنید) شکر ۲ لیوان آب ۸ لیوان زعفران غلیظ ۵ ق غ گلاب نصف لیوان پودر هل ۱ ق چ یا ۳ ق غ عرق هل کره ۵۰ گرم طرز تهیه: برنج نیم دانه رو خوب بشورید و با آب و گلاب چند ساعت یا یک شب تا صبح بزارید خیس بخوره آب رو روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج رو بهش اضافه کنید کف روی آب برنج رو جمع کنید صبر کنید تا برنج کاملاً بپزه و شکفته بشه.(به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت کم) قبل از اینکه برنج بپزه هم نزنید چون باعث میشه ته بگیره و بعد باید پای گاز وایستید و مدام همش بزنید زمانیکه برنج کاملاً پخت، زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید تا برنج خوب رنگ بگیره(به مدت ۵ دقیقه). بعد شکر رو اضافه کنید . دقت کنید که شکر رو حتماً بعد از پخت کامل و شکفته شدن برنج اضافه کنید چون اگه قبلش اضافه کنید باعث میشه برنج خوب نپزه و له نشه. حتما اول زعفران بعد شکر رو اضافه کنید. چون اگه قبل از زعفران اضافه کنید باعث میشه برنج خوب رنگ نگیره و توش سفید بمونه. بعد از اینکه شکر کاملاً حل شد، کره رو اضافه کنید و در نهایت وقتی شله زرد تقریباً پخت هل و گلاب رو اضافه کنید. میتونید در قابلمه رو نیمه باز بزارید تا آب شله زرد تموم بشه و به غلظت مناسب برسه. ولی من برای اینکه شله زرد خوب جا بیفته حرارت رو خیلی کم میکنم یا شعله پخش کن میزارم و رو در قابلمه هم دم کنی میزارم و ۲۰ دقیقه میزارم شعله زرد دم بکشه و جا بیفته. بعد از این مدت حرارت رو خاموش کنید تا ۲۰ دقیقه دیگه هم بزارید در قابلمه با دم کنی روش باشه تا بخار اضافی شله زرد رو بگیره این کار باعث میشه شله زرد، بعد آب نندازه . شله زرد رو همونطور داغ تو ظرف بکشید بعد از اینکه روش کمی سفت شد و رویه بست به دلخواه تزئین کنید نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌
پارسال در تاریخ 1402/01/03 منتشر شده است.
9,195 بـار بازدید شده
... بیشتر