طرز تهیه قیمه نثار غذای سنتی شهر قزوین

آپامووز
آپامووز
63 بار بازدید - 10 ماه پیش - 500 گرم گوشت بره پیاز
500 گرم گوشت بره پیاز متوسط ​​1 عدد 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چایخوری گل رز پاتل ¼ قاشق چایخوری زعفران 10 هل یا 1 قاشق چایخوری پودر هل 2-3 قاشق غذاخوری گلاب 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی 2 فنجان برنج 2 قاشق غذاخوری نمک ½ قاشق چایخوری زعفران 2 قاشق غذاخوری شکر 1 فنجان زرشک ½ فنجان پسته خلال شده ½ فنجان بادام خلال شده 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری روغن هل را بشکنید و برای جلوگیری از مخلوط شدن از چای کیسه ای فیلتر استفاده کنید آنها را با گوشت یا می توانید به جای آن از پودر هل استفاده کنید. پیاز را در روغن تفت دهید. وقتی پیازها کمی شفاف و نرم شدند، زردچوبه را اضافه کنید. به هم زدن روی حرارت متوسط ​​رو به پایین ادامه دهید تا پیازها کاراملی شوند. سپس گوشت را اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت کمی پخت، همه گوشت ها را در یک طرف قابلمه ریخته و روی نیمه دیگر آن کمی روغن بریزید. رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه کنید و بگذارید کمی داغ شود تا رنگ و مزه آن بیشتر شود. وقتی قوام آن کمی نرم شد، آن را با گوشت مخلوط کنید. بعد از اینکه گوشت کمی پخت همه ادویه ها: نمک، فلفل، دارچین، گل رز و زعفران را اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید. بگذارید کمی بیشتر بپزد هل را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس آب جوش را اضافه کنید. قیمه نثار غذایی نیست که به آب زیاد نیاز داشته باشد. درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت متوسط ​​بگذارید تا کاملا بپزد. مقداری آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا بجوشد. برنج خود را به طور کامل آبکشی کنید، حداقل دو بار. برنج را در یک قابلمه آب جوش بریزید. یک قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. برنج نباید کاملا پخته شود. زمانی که قسمت های بیرونی نرم هستند اما داخل آن هنوز نسبتاً سفت است آب را تخلیه کنید. برای تهیه تحدیق، ته قابلمه مقداری روغن، آب، زردچوبه، دارچین و زعفران بریزید. روی آن یک تکه نان تافتون بگذارید. برنج را لایه لایه کنید. درب آن را گذاشته و اجازه دهید حدود 45 دقیقه روی حرارت متوسط ​​دم بکشد. 10 دقیقه قبل از سرو غذا، مقداری گلاب به آن اضافه کنید.بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد. . زرشک را تفت و اضافه کنید.خلال بادام و پسته را اضافه کنید. و مقداری از زعفران
10 ماه پیش در تاریخ 1402/09/06 منتشر شده است.
63 بـار بازدید شده
... بیشتر