طرز تهیه کیک اسفنجی پرتقالی

آشپزی خوب
آشپزی خوب
152 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - تا فصل پرتقال هست این
تا فصل پرتقال هست این کیک اسفنجی بینهایت خوشمزه رو درست کن زرده و سفیده ۳ عدد تخم مرغ رو از هم جدا کنین داخل ظرف زرده ها یک پیمانه شکر نصف قاشق چایخوری وانیل با همزن برقی هم بزنین تا شکر ها حل بشه نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر یک پیمانه آب پرتقال طبیعی بریزین و در هر مرحله هم بزنین نصف قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده اضافه و مخلوط کنین سه پیمانه آرد رو به همراه دو قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کنین سفیده های تخم مرغ رو با دور تند همزن بزنین وقتی کف کرد، نصف پیمانه شکر رو کم کم بریزین و هم بزنین وقتی سفیده سفت شد آماده است مواد سفیده و آرد رو در چند مرحله با زرده ها مخلوط و یکدست کنین با لیسک دورانی هم بزنین کف قالب گرد ۳۰ سانتی کاغذ روغنی بندازین و مواد رو بریزین داخل فر از پیش گرم با دمای ۱۸۰ درجه و زمان ۴۰ دقیقه بذارین تا بپزه وقتی سرد شد هر مدلی دوست داشتین برش بدین نمیدونی که چقد خوش طعم و دلپذیره نوش جان .
2 سال پیش در تاریخ 1400/10/22 منتشر شده است.
152,077 بـار بازدید شده
... بیشتر