طرز تهیه کیک ساده خوشمزه و نرم با تمام نکات مرحله به مرحله

آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
343.6 هزار بار بازدید - 12 ماه پیش - سلام دوستای خوبم، با آموزش
سلام دوستای خوبم، با آموزش پخت کیک ساده در خدمتتونم. میتونید این کیک رو برای عصرونه، به عنوان کیک تولد و یا برای مناسبتهای مختلف تهیه کرده و تزیین کنید. مواد لازم برای کیک با وزن ۴۰۰ گرم: آرد یک پیمانه(۱۵۰گرم) شکر نصف پیمانه(۱۰۰گرم) تخم مرغ دو عدد شیر نصف پیمانه(۱۰۰گرم) روغن یک چهارم پیمانه بکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری اجازه بدید ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مواد خارج یخچال باشند تا به دمای محیط برسند. من از قالب گرد ۱۳ سانتی با ارتفاع ۸ سانت استفاده کردم. اگر از قالب بزرگتری استفاده میکنید مواد رو بیشتر بریزید. لیوان دسته دار فرانسوی رو به عنوان پیمانه مد نظر قرار بدین، اگر نداشتید یک لیوان رو برای تمام مواد به جای پیمانه استفاده کنید.
12 ماه پیش در تاریخ 1402/04/13 منتشر شده است.
343,638 بـار بازدید شده
... بیشتر