آموزش کیک روسی زردآلو از صفر تا صد

sara_cakes
sara_cakes
0 بار بازدید - 3 سال پیش - کیک زردآلو روسی قسمت اول:
کیک زردآلو روسی قسمت اول: کیک پایه اول از همه باید بگم که این مقدار مواد برای کیک با قطر ۱۴ سانتی متر هست. اگر قالبتون بزرگتر هست تو کامنتا بپرسین تا بهتون بگم با چه فرمولی تبدیل کنید. تخم مرغ متوسط ۲عدد( هر تخم مرغ حدودا بین ۴۰ تا۵۵ گرم باشه) شکر ۱۱۰ گرم پوره زردآلو ۱۱۰ گرم آرد ۹۰ گرم بکینگ پودر۴ گرم نشاسته ذرت ۲۰ گرم رنده پوست یک عدد پرتقال(فقط قسمت نارنجی رنگش) نکاتی که باید رعایت کنید: تخم مرغ و پوره هم دمای محیط باشه و از قبل از یخچال بیرون دربیارین. سفیده تخم مرغ رو تا حدی که تو فیلم میبینید بزنید حتما ‌خسته نشید. مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم و بعد الک میکنیم. دمای فر: ۱۷۰ درجه مدت زمان پخت: حدود ۴۰ دقیقه حتما با خلال دندون چک کنید که کیک کامل پخته شده باشه. تا سرد نشده از قالب درنیارین. وقتی سرد شد و از قالب بیرون اومد، دورش سلفون بپیچین و بین ۶ تا ۸ ساعت بذارین داخل یخچال و بعد برش بدین. ارتفاع کیک من حدود ۶سانت و وزنش ۶۰۰ گرم شد. ‌ حتما درست کنید و طعم خاص و بی نظیر این کیک رو بچشید. اگر سوالی بود تو کامنتا در خدمتم
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/01 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر