آموزش یخت کیک شیفون

Cakeyousef
Cakeyousef
6.3 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - دستورالعمل در کپشن.. . @cakeyousef_com
دستورالعمل در کپشن.. . @cakeyousef_com . . خب از اونجایی که میدونید دستورالعمل متفاوتی برای انواع کیک های شیفون و اسفنجی وجود داره و قبلا هم دستورات متفاوتی در پیج ارائه دادیم که شما به نسبت سلیقه خودتون میتونید از این دستورات استفاده کنید . . . در این پست یک دستورالعمل دیگه برای کیک شیفون در نظر گرفتیم که بافت بسیار عالی داره. . . مواد مصرفی . . ️تخم مرغ 5عدد (4 عدد از تخم مرغ ها زرده سفیده جدا میشه و یک عدد کامل میمونه) . ️آرد 150 گرم . ️شکر. 100گرم . ️نشاسته ذرت. 10 گرم . ️آب سرد یا شیر 50گرم . ️آب جوش برای حل کردن پودر کاکائو 30 گرم (معادل3قاشق غ خ) . ️پودر کاکائو 20 گرم (معادل 2قاشق غ خ) . ️روغن مایع 75گرم . ️وانیل نصف قاشق غ خ . ️بکینگ پودر نصف قاشق غ خ . ️نمک نوک قاشق غ خ. (1/8 قاشق) . .دمای پخت 150 تا160 درجه مهلت پخت 50 تا 60 دقیقه. . اندازه معیار به ازای یک تخم مرغ که بتونید مواد رو کم زیاد کنید برای قالب های مختلف 1 تخم مرغ آرد 30 گرم نشاسته 2 گرم شکر 20 گرم آب سرد 10 گرم آب جوش برای حل کاکائو 6 گرم کاکائو 4 گرم روغن مایع 15 گرم وانیل. 1 گرم بکینگ پودر 1 گرم . قالب مناسب برای این کیک با این مقدار مواد شماره 18 تا 20میباشد . اگر به کیک سازی علاقمند هستید میتونید از دوره های آموزشی آکادمی کیک یوسف استفاده و این مهارت رو بدست بیارید. . جهت آشنایی بیشتر با دوره ها وارد پیج دوم شوید . ._________________________________ آدرس پیج دوم @cake_yousef_com ._________________________________ . لیست دوره های آموزشی آنلاین ._________________________________ پکیج آنلاین آموزش کیک سازی از پایه . . (سطح دوره مبتدی و نیمه حرفه ای) ._________________________________ پکیج آنلاین فوندانت پایه. . (سطح دوره مبتدی نیمه حرفه ای) ._________________________________ پکیج آنلاین دکور خامه . (سطح دوره نیمه حرفه ای و حرفه ای ) ._________________________________ پکیج آنلاین آموزش شکلات کاری . . (سطح مبتدی و نیمه حرفه ای) ._________________________________ پکیج آنلاین کیک بوتیکی . (سطح حرفه ای ) ._________________________________ پکیج آنلاین فوندانت پیشرفته . (سطح دوره حرفه ای ) ._________________________________ پکیج آنلاین شیرینی خشک . (سطح دوره مناسب تمامی افراد ) _____________________________ پک آموزش ماسوره کاری (اولین کتاب ماسوره کاری در ایران ) . (سطح دوره مبتدی تا نیمه حرفه ای ) . آدرس وبسایت www. cakeyousef. com
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/15 منتشر شده است.
6,364 بـار بازدید شده
... بیشتر