طرز تهیه کیک هل و گلاب{خوشمزه} با طعم نوستالژیک و بهشتی/آموزش آشپزی

آموزشگاه آشپزی میزبان
آموزشگاه آشپزی میزبان
2.7 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - مواد لازم برای کیک عرقیجات
مواد لازم برای کیک عرقیجات تخم مرغ : 4 عدد شکر : 300 گرم(1 و 1/2 پیمانه) آرد : 400 گرم(2و 2/3 پیمانه) شیر : 125 گرم(1/2 پیمانه) روغن : 200 گرم(1 پیمانه) بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری(12 گرم) پودر هل : 1 قاشق چایخوری پودر گل محمدی : 1 قاشق چایخوری زعفران : 2 قاشق سوپ خوری گلاب : 3 قاشق سوپ خوری عرق هل : 1 قاشق سوپ خوری عرق بیدمشک : 2 قاشق سوپ خوری عرق دارچین : 1 قاشق چایخوری مواد گلیز رویه پودر قند : 1/2 پیمانه آب جوش یا شیر ولرم : 1/4 پیمانه گلاب : 1 قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش و رنده پوست لیمو ترش درصورت تمایل : 1 قاشق چایخوری رنگ خوراکی به دلخواه دمای فر گازی : 170 درجه دمای فر برقی : 150 درجه مدت زمان پخت : 40 تا 45 دقیقه قالب گرد 23 یا 25 یا مستطیل 20 در 30 برای دیدن آموزشهای بیشتر از طریق لینک زیر به وب سایت آموزشگاه آشپزی میزبان مراجعه کنید. https://www.mizbanacademy.com/
2 سال پیش در تاریخ 1401/04/04 منتشر شده است.
2,755 بـار بازدید شده
... بیشتر