آموزش کامل طرز تهیه پای سیب خانگی بدون قالب با سولاردام الجی و فر
11.1 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
️مواد لازم برای حدود ۸عدد
️مواد لازم برای حدود ۸عدد پای سیب کامل
تخم مرغ ۲عدد
شکر دو سوم لیوان(۱۰۰گرم)
وانیل نوک ق چ
روغن دو سوم لیوان(۱۰۰گرم)
شیر یک چهارم لیوان(۴۰گرم)
آرد قنادی یک و نیم لیوان (۱۴۵گرم)
بکینگ پودر یک ق چ
سیب ۱-۲عدد
دارچین یک ق
تخم مرغهارو به همراه شکر و وانیل با همزن دستی یا برقی میزنیم
بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
بعد آرد که از قبل سه بار الک شده و بکینگ پودر رو میریزیم و هم میزنیم
تو قالب رو کپسول میزاریم و یه لایه نازک از مواد رو میریزیم بعد سیب رو که به دارچین آغشته کردیم رو روی مواد میزاریم و مجدد مایه کیک رو میریزیم
نکته 1️ قالب های پای سیب رو میتونید از لوازم قنادی های تهیه کنید که من تهیه نکردم و با فویل درست کردم
نکته 2️بعضیا به سیب ،شکر و دارچین رو با هم میزنن که من نزدم چون شیرینیش زیاد میشه . در صورتیکه سیبتون ترش مزه هست یا سیب پاییزی سبز هست شکر بزنید در غیر اینصورت تنها دارچین بزنید کافیه
نکته 3️اگه قالب مافین و کیک یزدی دارید میتونید تو اونها هم درست کنید که البته خیلی کوچیک میشه و دیگه زیاد شباهتی به پای سیب نداره
نکته 4️مواد داخل کپسولهارو از دو سوم بیشتر نریزید چون سرریز میشه یا خیلی زیاد پف میکنه و شبیه کیک یزدی میشه و خوب نیست
نکته 5️شما که تا اینجا زحمت کشیدی نکات رو خوندی پس صفحه رو بکش بالا و این پست رو لایک کن تا منم خوشحال بشم از اینکه مورد پسندت بوده
️برای پخت در سولاردام: با کانوکشن ۱۶۵درجه پیش گرمایش کرده و بعد قالب رو به همراه سه پایه کوتاه درونش گذاشته و با همان دما زمان ۲۵-۳۵ دقیقه (اگه تو قالب مافین و کوچیکتر از پای سیب پختین بالطبع زمان کمتری نیاز داره)
️برایپخت در فر : فر رو یک ربع از قبل گرم کرده بعد با دمای ۱۷۵درجه به مدت ۲۵-۳۰دقیقه میزاریم تا بپزه
3 سال پیش
در تاریخ 1400/10/13 منتشر شده
است.
11,152
بـار بازدید شده