آموزش کامل طرز تهیه پای سیب خانگی بدون قالب با سولاردام الجی و فر

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
11.1 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - ️مواد لازم برای حدود ۸عدد
️مواد لازم برای حدود ۸عدد پای سیب کامل تخم مرغ ۲عدد شکر دو سوم لیوان(۱۰۰گرم) وانیل نوک ق چ روغن دو سوم لیوان(۱۰۰گرم) شیر یک چهارم لیوان(۴۰گرم) آرد قنادی یک و نیم لیوان (۱۴۵گرم) بکینگ پودر یک ق چ سیب ۱-۲عدد دارچین یک ق تخم مرغهارو به همراه شکر و وانیل با همزن دستی یا برقی میزنیم بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد آرد که از قبل سه بار الک شده و بکینگ پودر رو میریزیم و هم میزنیم تو قالب رو کپسول میزاریم و یه لایه نازک از مواد رو میریزیم بعد سیب رو که به دارچین آغشته کردیم رو روی مواد میزاریم و مجدد مایه کیک رو میریزیم نکته 1️ قالب های پای سیب رو میتونید از لوازم قنادی های تهیه کنید که من تهیه نکردم و با فویل درست کردم نکته 2️بعضیا به سیب ،شکر و دارچین رو با هم میزنن که من نزدم چون شیرینیش زیاد میشه . در صورتیکه سیبتون ترش مزه هست یا سیب پاییزی سبز هست شکر بزنید در غیر اینصورت تنها دارچین بزنید کافیه نکته 3️اگه قالب مافین و کیک یزدی دارید میتونید تو اونها هم درست کنید که البته خیلی کوچیک میشه و دیگه زیاد شباهتی به پای سیب نداره نکته 4️مواد داخل کپسولهارو از دو سوم بیشتر نریزید چون سرریز میشه یا خیلی زیاد پف میکنه و شبیه کیک یزدی میشه و خوب نیست نکته 5️شما که تا اینجا زحمت کشیدی نکات رو خوندی پس صفحه رو بکش بالا و این پست رو لایک کن تا منم خوشحال بشم از اینکه مورد پسندت بوده ️برای پخت در سولاردام: با کانوکشن ۱۶۵درجه پیش گرمایش کرده و بعد قالب رو به همراه سه پایه کوتاه درونش گذاشته و با همان دما زمان ۲۵-۳۵ دقیقه (اگه تو قالب مافین و کوچیکتر از پای سیب پختین بالطبع زمان کمتری نیاز داره) ️برایپخت در فر : فر رو یک ربع از قبل گرم کرده بعد با دمای ۱۷۵درجه به مدت ۲۵-۳۰دقیقه میزاریم تا بپزه
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/13 منتشر شده است.
11,152 بـار بازدید شده
... بیشتر