طرز تهیه رولت خامه ای در سولاردام و فر ( توضیحات حتما خوانده شود)

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
4 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام کپشن رو حتما بخونید
سلام کپشن رو حتما بخونید چون پر از نکات مهم هستش مواد لازم برای رولت خامه ای خوشمزه و لطیف تخم مرغ ۳ عدد شکر برای زرده ۴۰ گرم شکر برای سفیده ۳۵ گرم وانیل نوک ق چ ارد قنادی ۸۵ گرم عسل یک ق غ آبجوش یک غ ق روغن مایع یا کره ذوب شده ۱ ق غ روش تهیه که کامل تو فیلم توضیح داده شده من فقط نکات مهم رو میگم که اگر رعایت کنید یه رولت خیلی خوب رو آماده میکنید 1️سعی کنید سفیده تخم مرغ رو زیاد فرم ندین چون باعث میشه نون رولتتون خشک و گلوگیر بشه 2️این مقدار مواد در اصل برای قالب ۳۰ در ۴۰ مناسبه و یه نون رولت نازک میده اما چون ما سولاردام دار ها مشکل فضا داریم یه کم نونش ضخیم تر در میاد ، البته اندازه قالب من ۲۲ در ۳۸ بود ، شما میتونین یا تو همین حدود سایز درست کنید یا با دو سوم مواد در قالب ۲۰ در ۳۰ سانت درست کنید 3️وقتی رولت پخته شد ، بزارید کمی خنک بشه و ولرم باشه و بعد نونش رو برگردونین روی پارچه نخی یا کاغذ روغنی (حتما خارجی باشه یا ایرانی اگر بود شکر بپاشین )یا کاغذ نسوز شیرینی پزی 4️قشنگی و حرفه ای بودن رولت به اون قسمت قهوه ای و برشته ای روی نون هست که باید مراقب باشین نچسبه به کاغذ روغنی موقع رول کردن که من با این دستمال نخی ها میپیچم و اصلا نمیچسبه 5️موقع رول کردن نون از همون پیچ اول کمی دقت به خرج بدین و با حوصله بپیچین تا یه رولت خوشگل و حرفه ای داشته باشین 6️خامه رو کمتر از زمانی که واسه کیک استفاده میکنین فرم بدین که رطوبتش رو به نون رولت بده فر برقی : از قبل گرم شده و بعد با دمای ۱۹۰ درجه با فن روشن ۸-۱۰دقیقه فر گازی : از قبل گرم شده و با دمای ۲۰۰-۲۲۰درجه بسته به نوع فر ۸-۱۰دقیقه سولاردام : کانوکشن ۱۸۰درجه پیش گرمایش و بعد با همان دما به همراه سه پایه کوتاه به مدت ۸دقیقه ممنون میشم اگه از این آموزش راضی بودین این ویدیو رو لایک کنید و از دنبال کنندگان باشید
3 سال پیش در تاریخ 1400/07/13 منتشر شده است.
4,093 بـار بازدید شده
... بیشتر