طرز تهیه ترش کباب گیلان (خورش بادمجان)

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
2.8 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #ترش_کباب_گیلان #خورش_بادمجان این غذا با
#ترش_کباب_گیلان #خورش_بادمجان این غذا با کباب ترش فرق دارد مواد لازم: مرغ ۴ تکه نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری پیاز کوچک ۴ عدد آبجوش ۲ لیوان سیب زمینی ۲ عدد بادمجان ۲ عدد گوجه ۲ عدد آبغوره ۵ قاشق غذاخوری طرز تهیه : مرغ ها را به نمک،فلفل و زردچوبه آغشته کنید.داخل تابه روغن بریزید و دو طرف مرغ ها را سرخ کنید.رب گوجه بریزید و داخل تابه سرخ کنید. آبجوش بریزید و پیازهای کوچک را به صورت درسته، داخل تابه بزارید.در تابه رو بزارید.یک ساعت زمان بدیدتا مرغ ها بپزند. بادمجان ها رو پوست بگیرید و از وسط نصف کنید‌نمک بزنید و بعد نیم ساعت ،در روغن سرخ کنید.سیب زمینی ها رو خلالی کنید و در روغن سرخ کنید .گوجه ها را از وسط برش بزنید و در روغن سرخ کنید. بعد از یک ساعت پخت مرغ،گوجه ها و بادمجان های سرخ شده رو اضافه کنید ‌.آبغوره بریزید .در تابه رو بزارید و یک ربع زمان بدید تا خورش جا بیفته. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20
2 سال پیش در تاریخ 1401/09/23 منتشر شده است.
2,828 بـار بازدید شده
... بیشتر